Напишете дума/думи за търсене

6-те най-насилствени зодии

При най-напрегнати обстоятелства всеки може да стане насилствен. Повечето от нас не обичат насилието и го намират за доста обезпокоително. Но доста хора често губят контрол над действията си.
Физическото насилствено поведение може да бъде причинено от нечии личностни черти или интензивни чувства на гняв и омраза. Но астрологията казва, че всичко се съдържа в зодиакалните знаци и планетарни движения. Според тази псевдонаука хората от конкретни зодии е много вероятно да бъдат физически насилници или жертви на насилие.

Кои са 6-те най-насилствени зодиакални знака?

1. Скорпион

Когато става въпрос за склонност към злоупотреба, Скорпионът наистина се наслаждава на това. Той не иска непременно да причинява болка, но ще се радва да съсипе живота ви, ако му позволите.
Малките актове на физическо насилие всъщност не го интересуват - няма да ви удари, защото е ядосан, за него това е твърде недостатъчно и временно. Той е пълен с разрушения.

2. Овен
Аватарът на тази зодия е знак за война, битка, убийство, а всички тези аспекти водят до насилие. Така че това само показва, че Овенът е вероятно най-силният физически измежду зодиакалните знаци. Той жадува за победа и ако това не се случи, ще полудее.

3. Телец
Телецът представлява Бика, което означава, че е суперупорит. Но макар да е сред най-злоупотребяващите знаци, той не е прекалено насилствен. Просто бързо пали. Той не може да остане спокойни твърде дълго, винаги има бърз удар в носа или бутане надолу по стълбите - такъв е Телецът.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X