Напишете дума/думи за търсене

Предимствата на сутрешния секс

Сутрешният секс е практика, която за доста двойки е много стимулираща. За тях е „най-добрият начин да се започне денят с енергия“.

Спонтанността на момента
При сутрешния секс няма подготовка и съблазняване. Това е много интимен момент с партньора ви.
Без съмнение една от основните характеристики на сутрешния секс е спонтанността. Нищо не е планирано, няма да се гримирате, няма да обличате секси дрехи, с които да съблазните някого.

Сутрешният секс е начин да поздравите новия ден, спонтанен акт, който се ражда от любов и желание.

Обновена енергия, когато се събудите
Когато тялото ви е имало няколко часа почивка през нощта, вашата енергия в началото на деня е по-голяма, отколкото тъмната част на денонощието. Ако се възползвате от „презаредената батерия“, за да правите любов, може да бъде много по-интензивно и приятно.

Друго предимство на сутрешния секс е, че ще започнете деня спокойни. Сексът премахва стреса, освобождава напрежението и ви дава щастие и благополучие. Няма по-добър начин да започнете ежедневните си дейности от това да прекарате малко интимно време за освобождаване на ендорфини с любимия си.

Изненадата

Ако обикновено сте първият, който става сутрин, може да изненадате партньора си, гушкайки се сластно в него. Всеки малък детайл или фантазия, които искате да опитате, може да го възбуди.
Може да пуснете предпочитаната от вас музика, да започнете с любовен масаж с масло, да поднесете малко ягоди и сметана в леглото. Изненадайте партньора си и се забавлявайте.

При мъжете нивата на тестостерон са по-високи сутрин и често имат ерекция, когато се събудят, така че защо да не се възползвате от нея.

Кардио тренировка

Трудно ли ви е да спортувате? Е, със сутрешния секс ще изгорите калории по много по-приятен начин. Все пак зависи много от позициите, които избирате, и колко време отделяте.

Под душа

Душът може да бъде чудесно място за сутрешен секс.
Къпането заедно ви дава комбинация от приятни, стимулиращи и приятни усещания. Да се сапунисвате един друг и да се прегръщате под водата, също може да даде началото на страхотна сесия на сутрешен секс.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X