Напишете дума/думи за търсене

Как изглежда красивата вагина според мъжете

Знаете ли, че по широкия свят съществува конкурс за красота на вагината? Да, правилно прочетохте.

Конкурсът е създаден като PR трик от Брайън Слоун - производителят на сексиграчки, който е изобретил култовата за мъжете „уста” Autoblow 2.

Като оставим настрана нелепостта изобщо на това състезание по вагини, ме накара да се зачудя повече от всякога какво прави една вагина достатъчно „хубава“ или „красива“, та да стигнем чак до „необичайна“.

И започна едно ровене в интернет, за да се опитам да разбера изобщо нуждата от това шовинистично явление, проведено е в Орегон - последното място, на което подозирах, че ще има нещо толкова модерно?

Оказа се, че съдиите в този конкурси за вагина в предишни години са посочили, че те са част от „дълга традиция на пропагандиране на нереалистични стандарти за красота за жените“.

Насоките отбелязват, че вагината от "клас едно" може най-добре да се опише като мека и не изпъкнала, докато вагините в класове от три до пет "показват изпъкнали малки срамни устни".

Разбира се, това състезание се провежда от мъже и за мъже и ако красотата наистина е в очите на наблюдателя, тогава жените навсякъде са обречени на безумно високите стандарти, които мъжете имат за вагините.


И докато не може да заявим достатъчно категорично, че всички вагини са красиви, най-вероятно всяка от нас би си задала въпроса „какво, по дяволите, прави една вулва приятна за окото”.

Да не мислите, че няма отговор на това?
Разбира се, че съществуват такива. Представям ви характеристиките, според които мъжете квалифицират женския полов орган като „красива вагина“.

1. „Влажна като добре изпечена торта, а не суха като препечена пържола.“ - Шон М.
2. "Чиста, обръсната, пропорционални устни спрямо клитора." - Фил Г.
3. „Стига да не изглежда като сандвич, всичко е наред.“ - Крис Б.
4. "Обръсната, без порязвания, мирише страхотно и срамните й устни не се клатят и не висят. Клиторът е прибран, а не стърчи навън като малък пенис." - Самуел С.
5. "Хубава и дебела, без вътрешностите да висят навън." - Терънс Х.
6. "Трудно е да се опише идеалната вагина, но устните, които не са увиснали, определено са задължителни." - Деймиън Б.

Мога да продължава с интернет цитатите до безкрайност, но ако трябва да сме честни, със сигурност в живота ви е имало поне двама господа, които са били готови на часа да номинират вашата вагина за кралица на красотата. Момчета, които са поставяли вас и нея на пиедестал.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X