Напишете дума/думи за търсене

Нефритените яйца подобряват сексуалния живот на жената

Може би сте чували за яйцето йони и сте се чудили дали наистина работи. Дали ползите му са реални? Истината е, че ако искате по-добър секс, това няма да се случи от себе си.

Йони яйцето е мощен женски инструмент, който да ви помогне да постигнете осъзнато плътско блаженство.

Традиционните учения препоръчват да започнете с нефритено яйце, въпреки че може да използвате и кристални яйца. Най-важното при избора на йони яйце е да е направено от твърд камък, а не от синтетичен материал.
Освен правилният избор на яйцето, е важно да научите практиките за използването му.
Ако искате по-добър секс, трябва да създадете по-добри отношения със себе си.

Използването на йони яйце е самостоятелна практика. За нея не ви трябва партньор.
То не е проектирано като сексиграчка за двама. Кои са трите причини, поради които йони яйцето подобрява сексуалния живот на жената? 

1. Засилва отговора на тялото ви към удоволствието
Вероятно по-известната и обща полза, която идва от използването на йони яйце, е засилването на вашия оргазмен отговор. Мускулите на тазовото ви дъно са тези мускули, които се свиват по време на оргазъм.
Ако имате слаби мускули на тазовото дъно, оргазмичните ви контракции няма да са толкова пълни и интензивни, колкото биха могли да бъдат.
От друга страна, ако имате здрави мускули на тазовото дъно, ще изпитате по-пълноценен оргазъм. Още на 14-годишна възраст девойките започват да губят сила на тазовото дъно.
Освен това раждането и стареенето отслабват мускулите на тазовото дъно на жената.
Дисфункцията в тази област е често срещана. Трите основни нарушения на тазовото дъно са инконтиненция на урина, фекална инконтиненция и пролапс на тазовите органи.
Ако искате да имате добър сексуален живот, трябва да имате здраво тазово дъно. Използването на йони яйце ще укрепи мускулите на тазовото ви дъно и ще ви помогне за по-дълбоки оргазмични контракции.

2. Помага ни да разпознаем нуждите си
Друга ключова причина да използвате йони яйце е, че то ще ви помогне да научите от какво се нуждаете сексуално. Ако не знаете как да поискате това, от което имате нужда, това е сигурна рецепта за лош секс.
Вашият партньор не е телепат. Споделете с него какви са фантазиите ви. Сексуалният ви живот е толкова добър, колкото и комуникацията ви. Но преди да може да изразите на глас какво точно ви се иска от секса, трябва да сте разпознали вашите нужди.
Трябва да се запознаете с вашата женска анатомия и как тя реагира. Ако сте оставили тази част от тялото си неизследвана, тогава тя е скрита от вас. Самоизследването е важна част от създаването на предпоставки за добър и задоволителен секс.
Не оставяйте партньора си да отговаря за вашата сексуалност.
Когато отделяте време и усвоявате практиките с йони яйца, научавате повече за вашата анатомия, сексуалност и женственост. Свързвате се със себе си. Имате достъп до части от вашата женска система, които ви дават сексуална реакция, с която досега не сте били запознати.
Дълбоко и преобразяващо е да преживеете и осъзнаете, че вие сте източникът на удоволствие… Че то не е нещо извън вас.

3. Свързва ви с вагината
Ти си загадка за себе си "там, долу?"
Йони яйцето и практиките с него ви свързват с вас. Ще разпознаете своето „да“ и ще знаете своето „не“. Ще се научите да уважавате своята плътска женственост и да задавате здравословни граници на секса.
Така че, вместо да се затормозявате да правите секс „защото той иска“, вие научавате чрез практиките на йони яйцата как да дадете думата на своята вагина.
Когато промените вибрацията в основата на своята женственост, целият ви свят ще се промени. Ще привлечете себе си в по-съзнателни сексуални ситуации.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X