Напишете дума/думи за търсене

Как да разберем дали сме неговата „единствена“ или просто „единствена за момента“

Всички сме имали мигове на чудене, особено в началото на едни отношения, дали те имат бъдеще, дали ние сме наистина ценни за отсрещния и връзката ни наистина има бъдеще, или просто сме някаква любовна залъгалка за човека, с когото сме.
Ето как да разберете дали сте единствената за него или просто сте единствената за момента.

1. Ако симпатията му е придружена от един тон емотикони
Ако мъжът, с когото сте, непрекъснато ви пише съобщения, подкрепени с емотикони, от онези, флиртуващите, а не сексуалните, считайте се за жена с късмет. Господата обикновено не прекарват много време на телефоните си или използват емотикони. Така че, ако го прави с вас, той наистина иска да ви опознае по-добре.

2. Ако винаги намира начин да ви докосва
Поставяне на ръката му върху бедрото или кръста ви, прегръща ви твърде дълго или ако той просто спре, когато ви докосва по какъвто и да е начин, за да може да ви гледа в очите, той се интересува от вас в по-сериозен и дългосрочен план. Физическото докосване очевидно е един от неговите любовни езици и обича да показва привързаността си по този начин.

3. Ако той обича да прави планове и спешно се опитва да ви види отново

Винаги е хубаво да се чувстваш желан или необходим и оценен. Ако ви включва в плановете си за нетолкова близко бъдеще, е знак, че той иска да се чувствате като приоритет в живота му. Изключително ценно е, когато не е нужно да сте този, който инициира срещи през цялото време, нали?

4. Ако той винаги ви държи в течение
Ако не му отнеме много време, за да отговори на обаждане или съобщение, или периодично проверява как вървят нещата, той приема нещата с вас сериозно. Може дори да ви каже, че му липсвате и колко специална сте за него. Не се случва често един мъж да бъде толкова открит с чувствата си. Така че, ако той полага това усилие, наистина ви вярва и си представя бъдеще с вас.

Изброените по-горе са страхотни показатели, че мъжът до вас е готов да положи усилия, за да се получи сериозна и отдадена връзка. Но понякога тези действия могат да бъдат разбрани погрешно от другия, който се интересува от успешни отношения, докато подателят на тези сигнали няма никакво намерение да навлиза толкова дълбоко навътре.


За какви знаци да следите, за да определите дали той иска да положи усилия, зада се получи връзката или ви иска само за кратко?
• Мъж, който се интересува от вас мимолетно, ще направи комплимент за външния ви вид, а мъж, който иска да положи усилия, ще направи комплимент за вашата личност.
• Заинтересуван мъж ще ви покани у тях, за да се свържете най-вероятно плътски, а мъж, който иска да положи усилия, ще ви заведе на истинска среща.
• Мъж, който се интересува от мига, ще ви изпрати съобщение, когато е пиян, а мъж, който иска да положи усилия, или ще говори с вас сутрин, когато е трезвен (или ще ви изпрати текстово съобщение със сладки признания в пияно състояние).
• Заинтересованият мъж ще ви каже, че му липсвате, а мъж, който иска да положи усилия, ще се опита да направи всичко възможно да излиза с вас.
• Мъж, който се интересува, ще ви обърне внимание само когато настроението ви е от полза за него, мъж, който иска да положи усилия нещата между вас да станат сериозни, няма да позволи някакво настроение или време от деня да му пречат.
• Мъж, който е готов да положи усилия за случването на любовта и връзката, ще ви накара да се почувствате като неудържима, уверена жена, която е на върха на света. Най-вече защото той ще ви постави на толкова висок пиедестал. Винаги ще се чувствате ценена, оценена, обожавана, красива и силна.
• Мъж, който иска да положи усилия, ще покаже себе си и никога няма да се налага да поставяте под въпрос намеренията му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X