Напишете дума/думи за търсене

6 начина да имаме мигновено по-щастлива връзка

Мъжете обичат да ни правят щастливи. Ако ни обичат, това е цел номер едно. Чувстват се добре, удряйки се в гърдите, че са ни причинили доволство. Те гледат на това като на работа, като на добре свършена работа, ако са ни осигурили щастие.
Доста често обаче те правят неща, които не искат, само и само за да ни видят усмихнати.

Замислих се правилно ли е човекът до нас да полага усилия, за да върви всичко във връзката ни по мед и масло, ако това му коства усилия. И стигнах до извода, че има няколко неособено привлекателни начина, които могат да направят и двама ни щастливи, стига да го искаме. Кои са те?

1. Споделете какво ви прави щастливи
Не го карайте да гадае. Ако прави нещо, което ви харесва, кажете му. Той не може да чете мислите ви, както и вие не може да четете неговите. Ако смятате, че той „трябва“ да знае, помислете отново. Вербализирайте и ще получите това, което искате. Вие сте щастливи, той е щастлив. Печелите и двамата.

2. Разберете какво го прави щастлив
Кажете му, че вие също искате да го направите щастлив. Помолете го да сподели някои неща с вас, които го карат да се усмихне. Ако е свързано със секса, настоявайте да ви каже коя точно поза го кара да лети из облаците. Разбира се, ако все още не сте го разгадали.

3. Кажете му, че не е нужно той да се съгласява с вас, за да сте щастливи
И двамата сте отделни хора с различни идеи за това какво искате и просто правенето на това, което единият от вас иска, проваля целта на партньорството. Да, в крайна сметка той може да хареса това, което правите, но е нещо, което вие искате. Сътрудничеството може да създаде магия и не е ли това, което всички искаме?


4. Позволете му да ви направи щастливи
Ако сте му дали инструмента да ви направи щастливи, оставете го да се случи и бъдете щастливи с него. Никога не го фалшифицирайте. Ако вече не харесвате нещо, кажете му, преди да се е потрудил в тази посока. Не забравяйте, че ако вие сте щастливи, той също ще е.

5. Бъдете благодарни
Кажете му колко сте доволни от това, което ви е осигурил. Ако ви е завел в любимия ви ресторант, бъдете благодарни, че се е сетил и се е постарал да ви даде това, което харесвате.

6. Бъдете търпеливи
Понякога трябва да кажем на любимите си всичко, от което се нуждаем, за да ни направят щастливи. Бъдете благодарни за усилията и ако се налага, ги побутнете в правилната посока.
Най-голямото послание е комуникацията. Ако трябва да му се напомни, направете го, и го помолете да ви напомни на свой ред, ако забравите. Тук не става въпрос да правите нещо правилно или да правите нещо погрешно. Става дума за това да обичаме заедно по най-добрия начин, по който можем.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X