Напишете дума/думи за търсене

5 знака, че някой е без съмнение „единствената ни истинска любов“

Въпреки това, което филмите и сериалите биха ни накарали да повярваме, любовта е объркана и сложна. Хората се дразнят, карат се и правят невероятни глупости. Това е просто част от това да си човек.

И все пак, когато си с правилния за вас партньор, определени качества блестят. Без значение колко разочароващ може да бъде вашият партньор, като направите крачка назад, за да погледнете голямата картина, може да ви помогне да решите дали връзката е подходяща за вас.

5 признака на истинска любов, които доказват, че сте с правилния човек

1. Вие сте най-добри приятели
Спомняте ли си, че в детството бяхте неразделни с най-добрия ви приятел? Прекарвали сте дълги дни в тревата, гледайки облаците, стояли сте будни цяла нощ в разговори и сте споделяли тайни, които никога не бихте споделили с никого. Когато единият от вас е бил в беда, другият е бил плътно до него и е измислял планове за излизане от ситуацията.

Когато си влюбен в правилния човек, се чувстваш все едно отново си дете, все едно си се върнал към онези по-прости дни. Може да се справяте с натиска в работата, училище и други противоречиви отговорности.

Вие искрено се наслаждавате на взаимната си компания, казвате си всичко и имате непоклатимото съзнание, че ако нещо се обърка за един от вас, двамата ще се изправите заедно срещу него.
Вие сте един до друг през смях и сълзи. Не се страхувате да бъдете глупави и не се страхувате да бъдете слаби.
Харесвате странностите на другарчето и няма нищо, което не бихте направили един за друг.

2. Спорите по здравословен начин
Изобщо да не се карате е също толкова нездравословно, колкото и постоянните караници. Ако сте с правилния човек, знаете, че конфликтът е неизбежен и сте искрено заинтересовани да разрешите различията си.

И двамата се чувствате достатъчно комфортно, за да изразите мнението си открито, и се уважавате достатъчно взаимно, за да считате тези мнения за валидни.

Вие аргументирате виждането си по даден проблем, вместо да атакувате партньора си, и се фокусирате върху разрешаването на конфликта, а не върху ненавременното прекратяване на спора.
Търсите допирни точки и търсите решения, които работят и за двама ви.

3. Мислите (и говорите) за дългосрочен план заедно
Когато си представяте бъдещето си, вашият партньор е в него. Може да се видите заедно след 5, 10, дори 50 години. Вече познавате семействата си или работите за среща възможно най-скоро.

Двамата сте обсъждали такива важни въпроси като брак, деца и къде да живеете. Готови сте да правите компромиси за връзката и се чувствате комфортно с темпото, с което тя напредва.

4. Нямате нищо против да прекарвате време разделени
Връзките са най-здрави, когато и двамата партньори поддържат индивидуалния си живот, като се съберат от желание, а не от отчаяние. Ако сте влюбени в правилния човек и имате един от признаците на истинска любов, знаете, че може да се доверите на партньора си.

Не ревнувате нито приятелите, нито хобитата му. Освен това имате здравословен личен живот и обичате да прекарвате време отделно един от друг.

5. Двамата предпочитате да прекарвате време заедно
Въпреки че не сте застрашени от времето, което прекарвате разделени, все пак предпочитате да сте заедно. Мислите за другия човек, когато сте далече от него, и с нетърпение очаквате да го видите отново.

Чувствате се като естествена част от най-съкровените светове на другия и се усещате най-удобно и спокойно, когато партньорът ви е наоколо. Хората се влюбват по всякакви причини, но не всички връзки са обречени да продължат во веки.

Ако се чудите дали вашият партньор е подходящ за вас, направете крачка назад и погледнете обективно на връзката. Чувствате ли повечето или всички тези неща, поне през известно време?
Партньорът ви чувства ли същото?

Не се притеснявайте, ако един или два компонента липсват, особено ако връзката ви е сравнително нова. Дълбоките нива на доверие отнемат време, за да се развият, и вие и вашият партньор трябва да намерите баланс, който работи за вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X