Напишете дума/думи за търсене

8 черти на готините жени

Ако имате в живота си такова момиче, всичко ще е по-лежерно, по-хармонично и без излишен драматизъм за вас.

А ако не сте наясно дали сте такива късметлии, предлагаме ви осем отличителни черти на готините жени, за да си сверите часовника.

1. Те ​​са безусловно щастливи за жените в живота си
Независимо дали става въпрос за мечтаната работа на приятелка, годежен пръстен от прекрасен мъж, страхотно стегнато тяло или убийствена личност, нейната радост е и тяхна.

Тези жени не разбират манталитета на „мразенето“, тъй като знаят, че когато и късметът ги посети и упоритата им работа се отплати, те са първите, които вдигат чаша с наздравица.

2. Те наистина са там за своите приятелки
Не само когато е удобно. Не само когато са щастливи. Не само когато става дума за коктейли. Не само когато са необвързани. Тези жени отделят време да слушат, да подкрепят и да празнуват жените в живота си. От рождени дни до раздяла, те се появяват както буквално, така и преносно.

3. Те презират подлите момичета
Те искат жените около тях да изглеждат и да се чувстват страхотно. Те нямат интерес да унижават други момичета, за да се издигнат, и ако някой има нужда от малко тласък, те са първите, които го предлагат.

4. Те не виждат другите жени като конкуренция
Знаят, че всяка жена притежава нещо невероятно и когато фантастични жени се съберат, са неудържими. Те не завиждат една на друга за успеха.

5. Те аплодират силни, уверени и умни жени
Обичат да виждат жени, които се чувстват удобно в кожата си, притежават пространството си и отделят време, за да формулират обосновано мнение.


6. Тяхната любовна връзка не определя времето ви заедно
Да, забавно е да си влюбен, но също така е забавно да се смееш с приятелите си и да си в крак с всички събития. Отделянето на време за другарите им не се чувства като скучна работа, защото те знаят, че в живота им има много любови, които трябва да бъдат оценени и подхранвани.

7. Полагат усилия да помогнат на по-младите жени
Вместо да бъдат заплашени от тяхната младост, свежи идеи или излишък от амбиции, те се чувстват благодарни, че са в позиция, в която могат да споделят своя опит и грешки, за да помогнат на по-младите жени да постигнат мечтите и целите си с по-малко охлузвания.

8. Не са назидателни
Те знаят разликата между солиден съвет и грешно обозначена преценка. Независимо дали една жена реши да спре да работи, за да отгледа децата си, или се отказва от ролята си на майка, за да има вихрушна кариера, те подкрепят широкия ход на феминизма. Това означава, че изборът – от облекло и партньори до начин на живот, политическа позиция и диета – е дълбоко личен.

Те също така осъзнават, че мнението им за решението на друга жена да носи 18-сантиметрови токчета или да не кърми наистина е без значение и споделянето му на глас е грубо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X