Напишете дума/думи за търсене

3 съществени разлики между лична и тайна връзка

Да бъдеш „официален“, носи голяма тежест в една нова връзка, а да бъдеш официален в социалните медии е друг крайъгълен камък. Това е важна стъпка, защото казвате: „Хей, свят, това е моят партньор и не се срамувам да го покажа“.

Но кога е добре да споделите виртуално, че имате нов партньор?

Когато публикувате информация за партньор в социалните медии, околните смятат, че имат право да коментират състоянието на връзката ви, което я поставя под обществен контрол.
Обикновено, когато започнете да се срещате с някого, не очаквате той още от началото да публикува вас в социалните медии или да ви запознае с любимите си хора, защото връзката все още е с неясен статут.

По време на този етап на опознаване повечето хора обичат да запазят връзката лична. Те не искат другите да знаят за това, тъй
като не са сигурни дали изобщо ще продължат тези отношения.

Обичайно е романтичните интереси на двамата участници, които не са официално във връзка, да бъдат сдържани, докато не бъде определено истинското значение на тези взаимоотношения.
В началото да си сдържан, не е лошо, полезно е. Това дава шанс и на двамата да дефинирате връзката без външен натиск.

Разлики между лична и тайна връзка

1. Близките на партньора ви знаят кой сте
Обикновено, когато сте щастливи да сте с някого, вие обичате да говорите за него с любимите си хора. Ако излизате с някого, но семейството му не знае нищо за вас или дори той не признава, че има връзка, това е тайна връзка.

Не е нужно всеки да знае, че имате връзка, но семейството и приятелите му най-вероятно биха или информирани за това. Ако отсрещният не го направи, това е голям знак, че той ви пази в тайна.

Взаимоотношенията трябва да започват съвършено лично. Но с напредването на една връзка тя не трябва да се крие повече.
Ако вие или половинката ви не можете да направите това, връзката ви е потайна. Няма причина да не искате да представяте партньора си на другите, освен ако не искате да запазите връзката си скрита.

2. Вие се ангажирате един с друг в социалните медии
Не е задължително всяка публикация на вашето гадже в социалните мрежи да е посветена на вас. Но в повечето случаи и двамата се следвате във всичките си социални медийни платформи.

Коментирането, харесването и директните съобщения са добро начало. Но ако вашият партньор никога не взаимодейства с вас в социалните медии, това е знак за безпокойство.

Защо не бихте искали половинката ви да е наясно с това, което правите? Ако другият е активен в социалните медии и не следва профила ви, това може да е издайнически знак, че иска да запази връзката ви в тайна.

3. Посещавате заедно публични събития
Когато сте във връзка, искате да споделите части от живота си с половинката си, като ходите на важни събития с нея.
Ако вашият партньор никога не ви кани на места, където ходи, независимо дали е служебно или социално събитие, или не идва на някое от вашите, има вероятност той да не иска да бъде видян с вас. Той не иска да се показва на публично място и да бъде идентифициран като ваш любим.

Друга причина някой да иска тайна връзка е, че се срамува от половинката си. Това е трудно хапче за преглъщане, но някои хора влизат в отношения с други, с които се притесняват да бъдат видени на публично място. Те не са достатъчно уверени, за да обичат когото искат, и независимо от мнението на другите, те се страхуват от присъдата на околните.

Запитайте се дали хората около него знаят, че сте заедно. Като минимум най-близките му приятели и членове на семейството трябва да са наясно с връзката ви. Ако той не уведомява близкия си кръг, че вече е превзет любовно, е малко вероятно отношенията ви да излязат на светло след време.

Тайните връзки са благодатна почва за изневяра. Тъй като никой не знае дали сте във връзка или не, останалите предполагат, че сте необвързани. Когато хората си мислят, че не сте ангажирани интимно, имате свободата да флиртувате и да излизате на срещи, без никой да се притеснява твърде много.

Но има и друга страна на монетата. Въпреки че околните знаят, че сте във връзка, те не трябва да знаят за всичките ви проблеми в нея. Ето как я пазите в тайна!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X