Напишете дума/думи за търсене

Лесни за коригиране грешки във връзката, които допускат дори умните жени над 30

Нека започнем така - ако не вземете предвид никакви съвети в играта за запознанства през 20-те си години, то със сигурност и връзките ви през третото ви десетилетие няма да изглеждат толкова добре.

Не забравяйте, че с възрастта залозите стават по-големи.
Може би сте заети да се борите с обществените норми или да прегръщате феминистката в себе си, но без значение какъв е вашият статус, истината е непоклатима - приятелите ви срещат половинките си. Някои създават семейства. А на вас най-вероятно ви е писнало от това да бъдете единственият приятел без придружител, който да мъкнете на всички партита.

Представяме ви 8 лесни за коригиране грешки във връзката, които дори умните жени правят над 30.

1. Многократно излизат с „тип“
Имате модел. Може би сте доволни от модела си – вие сте блажен сериен моногамист или любител на срещи, но е време да излезете от този коловоз. Излезте на среща с не толкова елегантен мъж, който може да не е най-големият красавец за вас. Дайте шанс на срамежливия си ухажор да покаже чувството си за хумор. Що се отнася до любовта, интуицията ви понякога може да ви подведе.

2. Изчакват всичко да "си дойде на мястото"
Няма да стане. Спрете да мислите, че когато най-накрая получите онова жадувано повишение в работата си, г-н Правилният просто ще се появи с бутилка просеко и букет рози. Или когато се сдобиете с перфектния апартамент, мъжът на вашите мечти просто ще звънне на вратата ви. Малко неща в живота следват последователен ред и вашият любовен живот определено не е един от тях. Вселената не знае, че сте готови да срещнете „единствения“. Трябва да го намерите сами и това (обикновено) изисква работа.

3. Прекалено директни са
Разбирам, че часовникът тиктака. И да, когато става въпрос за заплата, мартини и места до пътеката в самолет, има смисъл да поискате точно това, което искате. Но вашите кавалери не са мениджъри, бармани или стюардеси. Срещата, опознаването на някого и особено решението дали искате този човек да бъде ваш партньор в живота са стъпки в един деликатен процес, който изисква търпение и сдържаност. Това се отнася и за самата връзка. Така че бъдете нежни: това е добра практика.

4. Стремеж към съвършенство
Не сте чакали толкова дълго само за да правите секс, нали? Ако сте някой, който случайно е на лов за господин Правилен и вашето търсене продължава и след 30-те ви години, считайте се за един от късметлиите: най-накрая сте достатъчно мъдри, за да осъзнаете, че да бъдеш отдаден на един партньор, всъщност изисква доза компромис. Ключът е да се държите за важните неща - доброта, привързаност, амбиция или каквото и да е, което ви поддържа - и да се откажете от по-несериозните неща. Разберете с кои „нежелани“ черти може да живеете в дългосрочен план, защото никой не е съвършен – дори вие.

5. Мисленето, че парите са ключът към любовта
Това е сложно. През 20-те години идеалистът във вас вярва, че парите нямат значение. Любовта е всичко, от което се нуждаете. След това спирате да живеете със съквартиранти и трябва да плащате целия наем. И може би тогава сте осъзнали, че намирането на партньор с голяма, тлъста заплата може да е решението в крайна сметка.

Е, може би в краткосрочен план. Но след като ваканциите са приключили, подаръците са разменени и гнездото е опрашено, това, с което оставате, освен куп неща, е истинско, живо човешко същество без парична стойност. Здравите финанси може да направят нещата удобни, но те няма да ви подкрепят при личностни конфликти, здравословни страхове, семейни проблеми и несигурност. Парите не могат да поддържат една връзка, а само банковата ви сметка.

6. Мислят, че всеки партньор е „Единственият“
Знам, знам, че е толкова трудно да не се мисли по този начин. За първи път отсядате при него, той е очарователен и вече си представяте сватбената си рокля и кръщавате първородния си син. Направете си услуга и се върнете в настоящия момент.
Нека връзката се случи. Фокусирайте се върху партньора, а не върху идеята за него. Колкото по-голям натиск оказвате върху него, толкова по-лесно ще се разпадне при най-малкото докосване. И знаете какво означава това: да започнете отново от изходна точка.

7. Разпадат се
Всички сме го виждали: часът е около 23:58 във вторник вечер, а на бара има сладка жена, която плаче пред бармана. Не бъди този човек. Сърцето ви е голямо и пълно и има много, много истории, скрити вътре. Направете услуга на себе си (и на всички нас): дръжте ги там. Те са вашите истории.

8. Пускат всеки вътре
Идва момент, когато самотата ще се покани в апартамента ви посред нощ. Нека.
Ще дойде време, когато ще бъде в живота на всички ни. Това, че сте самотна, не означава, че трябва да поканите някого за една нощ на сватбата на най-добрия си приятел, въпреки че изобщо не ви допада физически. Не се страхувайте да се справите сами. По-добре сама, отколкото зле придружена, нали?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X