Напишете дума/думи за търсене

Нов репертоар в оргазма

Не си въобразявайте, че сте опитали всичко в секса. Може би се заблуждавате, че любимата ви поза ви гарантира най-мощен оргазъм. Винаги има и по-добра, която да ви докара до екстаз. Безбройни са и малките трикове, които увеличават или удължават удоволствието.

Сексолози са класирали седемте най-добри положения за секс. Време е да подновите репертоара си в спалнята. Гушнете любимия и потърсете непознати тръпки в други "плетки" на телата.

Поза 1

Той по гръб, вие върху него

Мъжът е във вашите ръце. Вие сте кормчията на насладата и избирате собствения си оргазъм - клиторен или влагалищен. Полюшвате се свободно напред - назад като каубой или пък наблягате на въртеливите движения. И не се страхувайте да придърпате кавалера към себе си за специалния момент сърце-до-сърце. С малко повече упражнения на тази техника ще "отключите" наслада, която ще разтърси цялото ви тяло. Ще се научите да стягате влагалищните мускули, за да контролирате удоволствието и да налучквате вашия ритъм.

Поза 2

Вие сте върху маса, а той е прав с лице към вас

Мегаудоволствие за минивреме се постига така. Вместо на маса може да се опрете на стена или врата. Когато не разполагате с време или страстта напира във вас, опитайте тази поза. Мъжете си падат по нея, защото не срещат никакви прегради по пътя към удоволствието.

Поза 3

Вие по гръб, той върху вас
Класическа поза, предпочитана от мнозина. Дамите обичат да са плътно до своя любим и се чувстват комфортно под неговата тежест. В тази поза двамата могат да се целуват непрекъснато. А любенето е като масаж на цялото тяло - отвътре и отвън. В удоволствието обаче водещият е той. С леко завъртане на бедрата може да усилвате или променяте триенето във вагината.

Поза 4

Котешка
разновидност на класическата поза 3

Разликата тук е, че краката ви са прибрани и входът към влагалището се стеснява. Колкото и скучна да ви изглежда котешката поза, както я наричат, при по-голяма опитност може да ви достави невероятно удоволствие. При нея основата на пениса трие клитора. Опитният кавалер се движи нежно нагоре-надолу с леко завъртане.
За да го пропуснете по-навътре разтворете леко вътрешната страна на бедрата и притиснете глезени към неговите прасци.

Поза 5

Кучешка вие на колене, той зад вас

Веднъж изпитали оргазъм с тази поза, апетитът ви към секса ще се умножи. Гинеколозите обясняват този ефект с т.н. G - точка. Тя се намира зад предната стена на влагалището, на половината дължина от входа му или малко по-навътре. При кучешката поза мъжът попада точно в тази магическа зона, която е суперчувствителна и изстрелва жената в необятния свят на удоволствието. За да "уцели" партньора ви тази гореща точка, вагината трябва да е под определен ъгъл спрямо пениса му. И не се отчайвате, ако не я откриете веднага. Нужна е повече практика.
Другото предимство на тази поза е това, че ръцете на кавалера са свободни за допълнителни ласки на гърдите или клитора.

Поза 6

И двамата сте легнали странично

Рамо до рамо и буза до буза, удоволствието се удължава, твърдят опитали. Може да я редувате с останалите пози, особено ако искате да отложите малко кулминацията. Това се обяснява с по-ограничените движения, които двойката може да извършва в това положение.

Поза 7

Пеперуда
вие сте легнала с глезени върху раменете му, а той е прав

Ако сте настроени за по-емоционален и качествен секс, изпробвайте "пеперудата". С хвъркатата поза се стига лесно и без много потене до върха. И тук ключът към насладата се крие в точното положение на двете тела, което трябва да откриете сами. Може да се любите в леглото, на маса, дори върху капака на колата. Достатъчно е вашият таз да е малко по-ниско от неговия. Гърбът ви трябва да е изправен. Тази поза осигурява лесен достъп на пениса до вашата G-зона и в това е предимството й. А когато дамата примира от възторг кавалерите се чувстват супермъже.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X