Напишете дума/думи за търсене

6 недостатъка на женското тяло, които мъжете намират за неустоимо привлекателни

В тази статия ще говорим за „несъвършенствата на тялото", за които жените се чувстват неловко, но мъжете обожават.

За онези дребни „недостатъци на тялото", за които сме убедени, че ни правят по-малко привлекателни. Като жени ние често ги възприемаме като неща, които отнемат красотата ни, но те са „пробойните", в които много мъже се влюбват.

1. Вашите сладки лунички
Луничките са по-скоро като игриво произведение на природата върху лицето ви с уникални шарки, излъчващи младежко настроение, което не може да не привлече мъжете. Те не са просто петна; те са като малки целувки, дарени от слънцето, които ви напомнят за щастливите дни, прекарани на открито, и представляват приключение, игривост и свобода.

Така че се отнасяйте към вашите лунички като към очарователна странност, която ви прави красиви и незабравими едновременно.

2. Вашите бедра
Не е непременно въпрос на размер, а по-скоро как тези бедра работят за вас, които привличат цялото внимание. Независимо дали се поклащат нежно или стоят здраво изправени, обрамчени от мускули, вашата уравновесеност е това, което наистина пленява мъжете (приемането на женското тяло работи!).

Вашите мерки са без значение, защото да се чувствате комфортно в кожата си, е това, което ви прави привлекателни за тях.

3. Вашите бръчици от смях
Бръчките ви от смях са като малки белези на радост, издълбани на лицето ви като красиво свидетелство за безбройните моменти, в които сте се заливали от смях и сте били щастливи.

Те говорят за споделени шеги и внезапен смях заради всички красиви спомени, които сте създали. Често мислим за тези фини линии като за нещо лошо; но в действителност те са само признаци на щастие. Носете ги с гордост.

4. Вашият ръст
Вярно е, че ръстът на жените се анализира много от обществото, но когато се стигне до него, много мъже намират високите жени за грациозни, както и ниските жени за завладяващи. Става въпрос повече за вида на енергията, която излъчвате, вместо за височината ви.
Така че, независимо дали се протягате към най-горните рафтове, без да имате нужда от помощ или се изправяте високо на пръсти, за да посегнете към нещо, не забравяйте, че вашата личност винаги ще говори вместо вас, а не височината ви.

5. Вашите извивки
Тялото е като криволичещ път на приключенско пътуване, пълен със собствени мистерии, привличащи мъже, които се наслаждават на естествената красота на разнообразието. Тъй като извивките са нещо повече от тип тяло, те представляват женственост, като всяка извивка носи историята на вашата смелост, увереност и чувственост.

В свят, в който да бъдеш слаб, се възхвалява през цялото време, вие блестите най-ярко с извивките си и показвате, че различното невинаги трябва да е грешно и че всяко тяло е красиво.

Имайте им доверие, защото те допълват силуета ви, правейки всяко ваше движение грациозно. Нищо чудно, че мъжете обичат този вид „недостатъци на тялото".

6. Вашият уникален нос
Носът ви се откроява гордо като забележителна централна част, която придава характер на цялата структура на лицето ви.
Независимо дали имате орлов нос или сладък като копче нос, вие трябва да се гордеете с него всяка секунда от живота си. Мъжете обичат, когато прегръщате всяка част от себе си, и те няма как да не се влюбят в вас още повече.


Когато приемете всичките си „недостатъци на тялото" и обичате себе си, това си личи. И това е привлекателно за мъжете. Приемете всичките си несъвършенства и живейте живота си с увереност и автентичност. Когато обичате себе си такъв, какъвто сте, другите винаги ще бъдат привлечени от вашата истинска красота и личност.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X