Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Козирог осмисля най-важните сфери от живота ни

На 22 юни, в 4:07 часа, ще се случи първото пълнолуние, на 1 градус в знак Козирог.

Тази година опозицията на Луната и Слънцето ще се случи два пъти. Точно след месец предстоящият разговор между двете небесни тела ще се повтори и ще затвърди важността и приоритетите по темите Рак-Козирог.

Познаваме пълнолунието със своята ярка и пленителна лунна светлина. Тогава Луната като фенер осветява Земята, карайки ни да обръщаме поглед към нея. Тогава се случва нейният най-уверен и категоричен разговор с вечния й партньор Слънцето.

Диалогът ще засегне оста Козирог-Рак, която ще осмисли най-важните сфери от живота ни. Това са семейството и домът, от една страна, и, от друга, нашето социално положение, стремеж към професионално развитие и престиж.

Ако на новолуние можем да посяваме мечти и желания, сега е моментът да почистим бурена около реколтата си. Фазата на пълнолунието се свързва с освобождаване на ненужни мисли, отношения и действия.

При това пълнолуние трябва да погледнем към Слънцето в Рак, чрез грижи и внимание към родителите, бабите, дядовците и хората, които са ни отгледали. Трябва да отделим време и внимание на партньора си, децата или внуците. Направете това, което сте отлагали във времето, говорете и покажете чувствата си. Денят е хубав за изчистване на дома, занимания в градината и двора, разглеждане на гардероба и освобождаване от ненужни вещи, дрехи, бижута и аксесоари.

Слънцето е чудесно подкрепено от любвеобилната Венера и бъбривия Меркурий. Това приятелство между планетите ще ни донесе желание за търсене на диалог и изясняване на стари казуси в личен и професионален план. Подкрепата на Венера ще ни кара да търсим щастие, развитие и просперитет в къщи и на работното място. Търсете споделеност, подкрепа и диалог. Сега имате подкрепа от звездите за да заявите себе си и да сбъдвате мечти, оставайки настрани излишното.

Пълната Луна в Козирог издига в приоритет нашия път нагоре по стълбицата в кариерата и обществото. Сега е моментът да се отървете от вредни навици на работното си място. Помислете дали това, което работите, ви кара да се чувствате щастливи и спокойни. Допада ли ви екипът? Това ли е всичко, което може професионално да постигнете? Имате ли нужда от нещо ново, дръзко и смело? Стигнали дотук, анализирайте ресурса с който разполагате, обърнете внимание на желанията си и чертайте път напред.

Пълнолунието говори за така необходимия ни баланс, който естествено съществува в природата и ни учи, че това което даваме се връща при нас. Помислете какво искате да получите в семейството и работата и започнете промяната от себе си. Не бързайте! Вървете бавно и осъзнато! Радвайте се на всеки миг, на малките неща, на децата, животните, сянката, слънцето, луната, дъжда... Не очаквайте нищо и бъдете благодарни на това, което имате. Всичко това, обградете с дейности, които ви носят удоволствие и мир. Не губете времето си в действия и с хора, които нямат нужда от това. Уважавайте собствения си свят, без да пречите на никого. Бъдете скромни, но уверени в себе си. Търсете и дарявайте добро, без условия и очаквания.

Следващите две седмици ще са благоприятни за намаляване на теглото, изчистване на организма и ефективност при физическо натоварване.

На 21-ви и 22 юни избягвайте хирургическо лечение, важни интервенции и стоматологични процедури.

Събитието ще предизвика за промяна най-много родените на 21-ви, 22-ри и 23- март, юни, септември и декември. Възможно е те да изпитват тъга, изгубване и липса на енергия. Съветвам ги да преминат през това събитие без излишни рискове и натоварване. Опитайте се да останете в тишина на 22 юни и да наблюдавате случващото се. Правете си изводи и след 25 юни действайте.

Успех на всички,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се
срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, може да намерите в книгата й „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", която се предлага във всички големи книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X