Напишете дума/думи за търсене

Пилешка салата с пармезан и рукола

Необходими продукти:

4 пилешки гърди

2 разбити яйца

150 г пармезан на тънки филийки

морска сол

черен пипер

2 с.л. кокосова масло

4 ч.ч. рукола

за винегрета:

1 с.л. винен оцет

1 ч.л. дижонска майонеза

1/2 ч.л. мед

2 с.л. зехтин

морска сол

черен пипер

Начин на приготвяне:

1. Начукайте леко месото и го овкусете със сол и черен пипер. Потопете в брашно, а после и в яйцата.

2. Загрейте кокосовото масло и прибавете пилешкото. Печете до златисто.

3. За да направите винегрета, смесете продуктите за него. Поръсете руколата и разбъркайте добре. Сложете месото върху канапе от рукола, а отгоре поднесете с пармезана.

За още вкусни предложения търсете списание "Рецепти за здраве"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X