Напишете дума/думи за търсене

Ренесансът на тапетите (галерия)

Една стена ми стига

Няма нужда да хабите тапетите. Достатъчно е да декорирате една от стените в помещението и ще постигнете дори по-силен ефект, отколкото да облепите цялото пространство. Обикновено стената, на която се кипри плазменият телевизор е най-подходяща за разкрасяване.

Като сред природата

Стената зад спалнята или канапето в хола е перфектно място за тапетите, на които са изобразени гори, поляни, море, небе или някакъв друг пейзаж. Тук и фототапетите ще си живеят чудесно. А вие ще отмаряте зареяни в домашната синева.

Оцвети огледалото

Ще направите пространството около огледалото по-кокетно като оформите кръг, квадрат или правоъгълник от ярък и цветен тапет.

Млечни цветове и приказни герои за детската стая

Тапетите никога не са губили своята позиция в детската стая. Добре е светът на малките да бъде обагрен в цветове и весели животни, приказни герои, цветя, точки. Колкото по-шарено е, толкова по-доволно и щастливо ще е детето ви. Млечните цветове са водещи – зелено, жълто, розово, синьо.

Колорит за паравана

Старият параван автоматично ще се превърне в нов ако го оцветите с тапет в интересен десен. Този акцент може често да променяте в зависимост от настроението си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X