Напишете дума/думи за търсене

6 неща, с които жените отблъскват мъжете

Сини сенки за очи и „опушен” поглед

Изненадващо се оказва, че много мъже се ужасяват от този цвят сенки, макар че той е любим на Сара Джесика Паркър и Бионсе. Обяснението е, че им изглежда ретро и според тях го правят жени, които на всяка цена искат да привлекат вниманието. Никак не им харесва и грима тип smoky eyes, защото според тях придава на женския поглед агресивност и убива сексуалността.

Тежък парфюм

Още една причина за мъжки главоболия са твърде силните ухания. Любимите ни не понасят аромати с нотки на кожа и тютюн, сладникави, подчертано цветни или плодови нюанси, като и „бабешки” парфюми. Мъжете свързват силните аромати с пълни дами на средна възраст, които си падат по тигрови десени и блестящи евтини бижута.

Ярко червило и лепкави устни

Кой би могъл да си помисли, че класиката в макиажа всъщност не им действа секси? Повечето мъже признават, че не им харесва идеята за червени или мазни следи по кожата и яката на ризата, а някои стигат още по-далече като заявяват: „Червените устни предизвикват асоциации с майка ми и така цялото желание за целувки пропада”. В черният списък попадат също неоновите оттенъци за устни, червилата с неприятен аромат и моливът за устни.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X