Напишете дума/думи за търсене

От какво защитава преписването на молитви

Павел Няголов е последовател на учението на Петър Дънов. Срещнахме се с него, за да разберем как да засилим връзката си с Бог и как да се пазим от негативни енергии.

Откъде може да черпим енергия и да живеем по-дълго?

Един от начините е като обработваме земята. Така човек се зарежда и си осигурява дълголетие. От астрологична гледна точка, когато Земята е в двата знака - Овен и Телец, тогава човек получава много енергия, а негативната се преобразува в позитивна.

Изтегля ли водата негативната енергия от нас?

Водата се появява на място, където е имало сериозна духовна работа – хора са се молили истински и са присъствали светли същества. На такива места може да има злато, сребро, скъпоценни камъни.

Духът на водата има специални умения и щения. Той обича да чисти и пречиства. Когато човек иска да свали негативната енергия, е добре да върви срещу течението на река, и докато я гледа, тя пречиства всичко. След 15-20 мин. се разтоварваш от всякакво напрежение. Когато духът на реката те хване в своето поле, ставаш като новороден. Но мине ли водата през замърсявания, ги помни, и пречиствателните станции не може да я освободят от „товара“. Тогава преди да се пие, тя трябва да се превари. Водата е едно от средствата, с които се лекуват всички болести. Но трябва да е преварена и топла 37-42 градуса. Тогава тя влиза директно в кръвта и чисти. Планината, горещата вода, дълбокото дишане, словото и връзката с Бога лекуват всички болести. Чистата храна също помага, и особено тази, която ние сами сме произвели в радиус от 100 км от дома ни. Що се отнася до чистенето от лоша енергия и лоши очи, добре е като се върнем вечер от работа да си измием лицето, ръцете, косата.

Как преписването на Библията помага за по-добър живот и връзка с Бог?

Преписването на свещени молитви и на Библията чисти и изгражда поле, което ни защитава от негативното. Но трябва да се преписва в червено – символът на любовта.

Коя храна ни свързва с Бог?

Храната, емблема на Бога, са житните култури. Но хлябът трябва да е чист, без примеси. И най-добре да е приготвен у дома с любов. Друг начин да се свържем с Бог е като му благодарим за всичко, което получаваме. Тогава животът ни ще стане по-лек и лесен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X