Напишете дума/думи за търсене

Козметичната процедура, подходяща за всяка възраст

Козметичните експерти препоръчват тази процедура не само за всяка възраст, но и за всяко време от годината. Става дума за почистването на лицето, което е задължително за жителките на големите градове.

Мастните жлези, разположени в дермата, постоянно отделят специфични маслени вещества, които защитават кожата от изсъхване и от вредното въздействие на околната среда. На повърхността на кожата секретът се смества с микроскопични частички мъртва кожа, което води до замърсяване. При нормален цикъл на обновяване на кожните клетки кожата сама се почиства. Но под въздействието на стреса, хормоналния дисбаланс, недоспиването, нерационалното хранене изработването на кожна мазнина се увеличава за сметка на цикъла на обновяване на клетките. В резултат на това тенът се влошава, появяват се черни точки, кожата губи сиянието си. За да върнете еластичността и привлекателния й вид, посетете квалифициран козметик за професионално почистване.

Почистването на лицето е процедура, при която се отделя горният слой мъртви клетки и така се предотвратяват възпалителните процеси в дълбоките слоеве на кожата. Резултатът е подобряване на кръвообращението, нормализация на дейността на мастните жлези, свиване на порите, изравняване релефа на лицето.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X