Напишете дума/думи за търсене

Това кисело мляко спъва бръчките

Козметиката в наши дни е богата на всякакви екстракти и полезни вещества. Със сигурност естествените продукти са с предимство, защото оказват много добър ефект върху кожата. Това, което природата е създала, е най-близо до нашите потребности. В древността хората са знаели как да се възползват от ценните качества на природните продукти и да поддържат с тях здравето и красотата си. Толкова полезни са кремовете и тоалетните млека с козе мляко.

Овлажнява и подмладява

Козето мляко е известно като естествено средство за подхранване от векове. Египетската царица Клеопатра, прочута със своята нежност и красота, се е къпала в него. Натуралното кисело мляко от коза се използва от жените при домашна грижа за лицето, тъй като е естествен овлажнител с отлични успокояващи качества. То е особено ефикасно след слънчево изгаряне.

Какво богатство носи на кожата

Козметиката с козе мляко е истинска храна за кожата, тъй като съдържа всички ценни съставки, с които е известно то. Тя й доставя протеини, липиди, въглехидрати, витамини и органични киселини. Козметичните продукти с този естествен продукт стимулират активността на кожните клетки и възстановяването на епидермиса. Те овлажняват, подхранват и изглаждат лицето. Подходящи са за всякакъв тип кожа, особено суха, чувствителна и склонна към образуване на бръчки.

Има здравословен ефект

Козето мляко е много ценен биологичен продукт. Медицинските изследвания доказват ефективността му срещу редица заболявания. Козето мляко действа на клетъчно ниво - изгражда и възстановява клетките, предпазва ги от вредните въздействия на околната среда. Има лечебен ефект особено върху сухата, застаряващата и раздразнената кожа. Чудесно се комбинира в крем за лице с маслина и така ефектът върху подмладяването е още по-голям.

Избор от продукти на пазара

На пазара има голямо разнообразие от продукти с козе мляко. Приятен и полезен е дневният хидратиращ крем. Може да изберете също душ-гел, крем за ръце и нокти с ценното мляко или подхранващ нощен. Продава се и тоалетно мляко за почистване на грима. Иновативен и нежен е кремът с екстракт от козе мляко, който интензивно хидратира кожата, добавеният алантоин в него успокоява и предпазва от раздразнения, а бадемовото олио предотвратява изсушаване. Ефектът е мека, жизнена и почистена кожа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X