Напишете дума/думи за търсене

Как да му намекнем, че размерът има значение

Мастурбирайте пред него

Дори да имате скрупули да показвате на любимия си как си доставяте собственоръчно удоволствие, позволявайте си такъв ексхибиционизъм от време на време. По този начин може пък и най-накрая той да прозре, че неговият размер не е достатъчен, за да ви задоволи на сто процента. Не че достигането до това прозрение ще уголеми неговата физиология, но поне повече няма да се заблуждава, че е притежател на Ескалибур.

Гледайте порнофилми

Налейте си по една уютна чаша вино и изберете филм с достатъчно надарени господа. Ама наистина надарени генитално мъже. Разюзданите кадри ще дадат на любовника до вас да разбере, че неговият пенис е на изток от рая.

Ако пък не вдене какво му намеквате, сменете го за по-умен и за по-надарен.

-----

Колко е малък малкият пенис?

Медицинският термин за извънредно малки размери на члена е "микропенис". От това страдат 0.6% от мъжете на планетата. Под седем сантиметра и половина пенисът се счита за микро.

Това обаче може да се установи и преди настъпването на полова зрялост. Пенисът започва да се развива, когато плодът е на 8 седмици. До 12-тата членът вече е оформен и е започнал да се расте. По време на второто и третото тримесечие мъжките полови хормони позволяват на пениса да порасне до нормална дължина. По-малкият размер говори за генетични или хормонални аномалии.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X