Напишете дума/думи за търсене

Неостат е бариера пред онкологичните заболявания

Учените откриха, че комбинацията на две познати от древността мощни природни съставки има удивителна сила срещу най-зловещите болести на цивилизацията. Става дума за висококачествени стандартизирани екстракти от хрущял от акула и котешки нокът.

Оказва се, че те притежават рядката способност да потискат развитието на нови кръвоносни съдове, или казано с други думи - потискат химичните реакции, водещи до неоваскуларизация. А с неоваскуларизация, т.е. развитие на нови кръвоносни съдове и нарушен имунитет, се характеризират редица заболявания. На първо място рака. Известно е, че раковите образувания растат, защото индуцират развитието на нови мрежи от кръвоносни съдове в организма, които ги снабдяват с хранителни вещества.

Това се случва и при някои очни заболявания, като диабетна ретинопатия и дегенерация на макулата, които също се характеризират с разрастване на нови кръвоносни съдове вътре в окото, и тъй като те растат на неподходящо място, могат да доведат до слепота. Този процес е налице и при други състояния - артрити, псориазис, регионален ентерит (болест на Крон, възпаление на лигавицата на червата).

Съдържащите се в Неостат висококачествени стандартизирани екстракти от котешки нокът и хрущял от акула го превръща именно в такъв уникален продукт, който помага там, където често и медицината вдига рамене.

Първата съставка - хрущялът от акула, притежава изключителни лечебни свойства. Той е признат като средство за терапия или превенция на редица заболявания, включително рак. В него се съдържат протеини, благодарение на които се потиска растежа на злокачествените тумори и техните метастази. Науката потвърждава положителните резултати при лечение на широк спектър от онкологични заболявания, включително тумори на яйчниците, гърдата, маточната шийка, простатата, ректума, дебелото черво, стомаха, бъбреците и мозъка.

Ползите от втората съставка на Неостат - висококачествен стандартизиран екстракт от котешки нокът Саменто, също са отдавна познати на медицината. Мощният му имуномодулиращ потенциал и свойството да притиска туморния растеж, позволява той да бъде считан за едно от най-ефикасните средства за лечение на онкологични заболявания. Има силно антиоксидантно, противовъзпалително, спазматично, антисептично, хипотензивно, хепатопротективно, жлъчкогонно, диуретично и детоксикиращо действие. Ефективен е в лечението на артрити, бурсити, заболявания на стомашно-чревния тракт, дихателните пътища, простатит, възпалителни заболявания на женската полова система, нарушения на менструалния цикъл. Повишава устойчивостта на организма към инфекциозни заболявания, забавя скоростта и силата на сърдечния ритъм. С котешки нокът успешно се лекуват някои заболявания на очите.

Освен всичко това, двете съставки, комбинирани в Неостат, модулират имунния отговор, нормализират пропускливостта на кръвоносните съдове и неутрализират свободните радикали. Неостат е природен продукт и е практически безвреден. Има добра поносимост и при продължителна употреба.

Специалистите препоръчват прием на Нeостат при злокачествени заболявания, ревматоиден артрит, псориазис и др., при някои очни заболявания – диабетна ретинопатия, дегенерация на макулата и неоваскуларна глаукома, за стимулиране на имунната система, като общоукрепващо и тонизиращо средство.

Препоръчва се 3 пъти на ден по 1 капсула след хранене. Дозировката е индивидуална и може да се адаптира според тежестта на заболяването. Неостат може да се комбинира с други средства. Неостат е природен продукт и е практически безвреден. Има добра поносимост и при продължителна употреба.

Неостат е продукт на фирма БОРОЛА. За консултация с лекар можете да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София, 1202, ул. Цар Симеон 52, тел. 02/ 983 62 03, e-mail: [email protected], www.borola.com, или да поръчате онлайн на www.momo.bg

X