Напишете дума/думи за търсене

Пътувай умно с тези приложения

Има хора, които обичат да пътуват на стоп, без идея накъде са тръгнали. Има и такива, които обичат всичко да им е наред. Кои са приложенията за първа помощ на път и които ще ви улеснят почивката и ще направят пътя ви песен.

Expedia

Това приложение ви дава възможност да търсите информация за дестинации, да резервирате хотели и да го правите не само през уеб браузъра си, но и през смартфоните си. Ако използвате версиите за платформите Android и iOS, ще откриете за нула време чудесни намаления и оферти за хотели в последната минута. Да не говорим, че ще получите и такова инфо за самолетните полети. Може да търсите и по ревюта на други туристи, посетили въпросните места.

Предлага се за Android, iOS, Windows и RT, интернет

Kayak

Уебсайтът Kayak.com бързо се превръща в любим източник за намиране на най-добрите предложения, свързани с хотели, и с тяхното резервиране. Той ви дава възможност и да предплатите полетите си и дори да си наемете кола.

Предлага се за Android, iOS, Kindle Fire, Windows Phone и интернет.

SkyScanner

Разполага с лесна и интуитивна търсачка за евтини полети, която съобразява датите ви за пътуване с разписанието на почти всички нискобюджетни авиокомпании. Предлага се за Android, BlackBerry, iOS, Windows, Windows Phone, and Web.

Gogobot

Това приложение ви дава възможност за забавления по време на пътуванията ви. От семейни развлечения до екстремни преживявания за по-смели туристи. Освен това има идеи и за това как е най-правилно да разпределите времето си, ако се интересувате от пазар, храна или разглеждане на съответната дестинация.

Предлага се за Android, iOS.

TripIt

Събира цялата информация, за пътуването автоматично и ви я препраща на пощата. Triplt търси потвърждение на номера на полета ви, на хотелските резервации, на колата ви под наем и дори резервациите, които сте направили в ресторант, близо до мястото, в което сте отседнали. Освен това предлага и чудесен органайзер, с който по-лесно може да организирате пътуването си.

Предлага се за Android, BlackBerry, iOS, Windows Phonе.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X