Напишете дума/думи за търсене

8 знака, че той ще ти предложи скоро

Вие и вашата половинка сте от достатъчно дълго време, за да е настанал отдавна моментът на така заветното предложение за брак.

Разбирате се идеално, всичко е цветя и рози, но за жалост топката не е във вашето поле.

Вярвате, че предложението е изключително мъжки прерогатив и чакате търпеливо любимият ви да намери кураж и желание, за да ви поиска за своя съпруга.

Наближава Коледа, а всички знаем, че тогава се случват чудеса. Защо не и пътят ви към олтара да не започне през този празничен сезон? Как да разберете дали скоро мъжът на мечтите ви ще коленичи с пръстен в ръка.

1. Станал е още по-романтичен

Повечето двойки се опитват да поддържат огънчето във връзката си, но ако любимият ви се прибира често с китка, приготвя вечеря, кани ви на вашите места по-често отпреди, не е чудно това да е генерална репетиция за още по-голяма романтика в бъдеще.

2. Прекарва повече време с приятелите и семейството ви

След брака вашите семейства ще се сродят, затова той се опитва да подготви почвата към по-плавно сливане. Иска да помогне на вашите родители да свикнат още повече с идеята, че той ще е част от живота им. Същото се отнася и за вашите приятели.

3. Става по-спестовен

Сватбите не са най-евтините събития. Както и един наистина стойностен и красив годежен пръстен. Ако забележите, че започва да разрежда излизанията по заведенията и безразборното харчене по магазините, то със сигурност събира пари за нещо доста по-важно от утоляване на жаждата и на суетата си.

4. Показва неочакван интерес към вашите бижута

Няма какво да се лъжем, мъжете рядко отбелязват бижутата, с които се кичим. Или поне това важи за хетеросексуалните господа. Ако изведнъж вашата силна половинка започне да отбелязва красотата на гривната, колието, обеците и да ви прави комплименти за пръстените, то със сигурност има някаква по-съществена причина за това бижутерско любопитство.

5. Безпричинно ви напомня за най-интимните ви моменти

Напоследък е започнал да се връща към началото на връзката ви и го прави с умиление. Напомня ви за вашите най-сакрални мигове, показвайки елегантно колко ви е добре заедно.

6. Държи се тайнствено

Това със сигурност може да му изиграе лоша шега, защото рязката промяна в поведението му може да говори не за предложение за брак, а за изневяра във вашата глава. Но преди да започнете с изводите, дайте малко време на бъдещия си жених да намери правилното време и място за неговия годежен ход.

7. Говори повече за общите ви приятели, които са семейни

Не иска идеята за брак да ви свари неподготвена и затова започва леко да подгрява почвата с лежерно напомняне, че повечето двойки около вас вече са семейни.

8. Започва да говори за деца

Ако все още не живеете заедно, то не се изненадвайте, ако преди пръстенът получите ключовете за общото си жилище. А пък ако намеси в задушевните ви разговори и планове за деца, то със сигурност скоро ще го видите коленичил на пода.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X