Напишете дума/думи за търсене

Тази диета повишава шанса за бебе

Действие и точки

Хранителният режим за плодовитост не гарантира, че ще забременеете, нито лекува мъжкия стерилитет. Доказано е обаче, че диетата може да подобри състоянието на жените с хормонални разстройства като поликистозни яйчници, маточни фиброиди и полипи, запушени маточни тръби, ендометриоза.

10-а в общата класация, диетата за плодовитост е наредена на 6-о място по критерия “лесна за изпълнение”; 9-а е в “най-добро здравословно хранене”; 14-а е в сектора “най-добра срещу диабет”; 18-а е в “най-добра за сърцето”; 34-а е в групата “най-добра за отслабване”; 38-а е в “бързо сваляне на килограми”.

Колко струва

Няма скъпи вносни продукти или специални блюда, но мултивитамините и други добавки може да повишат леко цената.

Лесно ли се спазва

Да. С нея не се гладува. 10-те ѝ степени можете да прилагате доста свободно по личен избор и една след друга, а не наведнъж.

Отслабва ли се

Oтслабването с нея не е гарантирано, но е възможно, особено ако е придружено с редовни леки физически упражнения. Премахването на вредните наситени мазнини от менюто неминуемо се отразява на килограмите.

Кой я следва

Актрисите Холи Бери и Моли Симс, манекенката Криси Тейгън са сред знаменитостите, които твърдят, че диетата за плодовитост им е помогнала да забременеят.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X