Напишете дума/думи за търсене

Тридневната Военна диета е тотален хит

Военната диета е тридневен хранителен план, за който се твърди, че помага за загубата до десет килограма за много кратък период от време.

Защо е толкова популярна?

Едно от най-атрактивните правила на тази диета е, че трае само 3 дни. Може да постигнете тези резултати само ако следвате точно начина на хранене.

Друго привлекателно качество на този хранителен режим е, че е лесен за спазване. Не е нужно да броите калории и да купувате дълъг списък със скъпи продукти.

Смята се, че се отслабва бързо, защото военната диета е насочена към повишаване на метаболизма. Чрез намаляване на приема на калории за кратък период от време ще се отървете от мазнините. Това не означава да умирате от глад, а да приемате храни с ниско съдържание на калории, но осигуряващи енергията, от която се нуждаете, за да имате продуктивен ден. Режимът включва здравословни мазнини, въглехидрати, протеини.

Ден 1

Закуска: чаша кафе или чай, една препечена филийка пълнозърнест хляб, 2 супени лъжици фъстъчено масло, половин грейпфрут.

Обяд: чаша кафе или чай, препечена филийка, половин консерва риба тон.

Вечеря: около 85 г сварено или приготвено на пара месо, 125 г зелен фасул, половин банан, една малка ябълка. Може да се поглезите с една топка ванилов сладолед.

Ден 2

Закуска: една препечена филийка пълнозърнест хляб, едно твърдо сварено яйце, половин банан.

Обяд: едно твърдо сварено яйце, 5 кракери, 1 ч.ч. котидж сирене.

Вечеря: 2 кренвирша, 1/2 ч.ч. моркови на пръчици, 1 ч.ч броколи, половин банан с 1 топка ванилов сладолед.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X