Напишете дума/думи за търсене

Зодиакална прогноза до края на годината

Риби

Най-накрая ще промените нещо, което доста дълго време сте отлагали от страх. Може да е работа, връзка или градът, в който живеете. Какъвто и да е изборът, не се съмнявайте, че нещо добро ще излезе от него.

Близнаци

Докато изграждате живота и кариерата си, сте оставили на заден план, който е много важен за вас. Ако не поправите това, загубата му ще ви удари неочаквано и нищо няма да е в състояние да го върне обратно сред близките до сърцето ви хора.

Скорпион

Думите „обичам те“ ще кръжат около вас. Или ще ги чуете, или ще ги кажете. Да, минало е известно време от последния път, когато сте се чувствали така, но не се страхувайте от любовта. Опитайте се този път да не я прогоните. В края на годината нещо ще се случи, което не може да контролирате, но имайте вяра, че всичко ще се нареди.

Везни

Крайно време е да се радвате и на най-малките си успехи. Ще започнете връзка, която много бързо ще стане толкова сериозна, че в края на годината ще се снимате с половинката си под елхата в общия си дом.

Лъв

Стара любовна тръпка ще напомни за себе си и от вас зависи дали ще рестартирате връзката си или ще я пуснете по живо, по здраво. И не отлагайте повече почивката, заслужена толкова отдавна.

Стрелец

Тази година ще научите, че е по-добре да вършиш нещата, а не да ги отлагаш, дори това да ви плаши. Ще се натъкнете ненадейно на бивш партньор, за когото сте смятали, че сте преодоляли, но това съвсем няма да е така. Останете непреклонни и не го пускайте обратно в битието си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X