Напишете дума/думи за търсене

10 грешки, които повечето мъже правят във връзките

Независимо от ширещото се мнение, че жената започва да мрънка при първия сигнал на нередност, доловена в нейната половинка, това съвсем не е така. Дамите пренебрегват огромни намеци от мъжкото поведение с надеждата, че господата ще забележат какво им причиняват. Разочарованието винаги идва, а в момента, в който мъжът е осъзнал грешката си, е толкова късно, че най-добре е да се свре в ъгъла и да чака експлозията да отмине.

Кои са най-честите грешки, които мъжете допускат в отношенията, и които навреме биха могли да се поправят?

1. Бъдете в хармония с нея

Жените имат потребности - по-голямата част от тях са емоционални и изискват своето внимание. Обръщането на внимание не е синоним на скъпи жестове. Понякога се състои в нещо съвсем просто - да спрете работата си, когато любимата е наблизо и да прекарвате време с нея. Трябва само да поискате и наистина да сте готови да слушате. Тя ще ви разкаже за всичко, което е искала да сподели от седмици насам.

2. Подаръците не са само за млади гаджета

Какво означава специален, но ненадеен подарък? Означава, че мислите за нея постоянно, въпреки че сте от толкова дълго време заедно. Казва й, че е обичана и ценена. Всеки обича подаръци. Няма нужда да са прекалено скъпи. Може да е нещо, което да прибави към колекцията си с шапки, готварски книги или нов чифт обувки. Какъвто и да е дарът, той трябва да бъде специфичен. Не се опитвайте да й подарите отвратителна тениска само за да подчертаете чувството ви за хумор. В началото тя може да се смее, но ще платите по-късно за тая шега.

3. Не се преструвайте

Да се ??преструвате на самоуверени може и да работи в повечето области на живота, но не и в любовта. Бъдете себе си и не показвайте нищо друго освен истинската си същност. Ако се чувствате неудобно с нещо, споделете какво ви тормози. Ако не я разбирате, попитайте я - тя с радост ще ви обясни. Ако мислите, че тя е единствената, може би е добра идея да й го признаете.

Покажете й истинската си същност, но бъдете мил. Не е нужно да показвате всичките си магарии наведнъж.

4. Давайте пространство

Да, добре е да споделяте мислите си. Да, добре е да правите неща заедно. Но също така е добра идея да се поддържа здравословно чувство за пространство в определени аспекти. Не е нужно да сте като скачени съдове. Да я караш да се чувства желана, е наистина сладко, но няма нужда ад бъдеш лепка. Това само ще я подразни. Здравословните взаимоотношения изискват малко индивидуално пространство за всеки.

5. Не се опитвайте да я променяте

Помнете, че сте се влюбили в нея, а в не нещо, на което искате да прилича. Повечето хора в техните взаимоотношения правят грешката да се опитат да „поправят“ това, което не одобряват у партньора си. Не я умолявайте да се смее по-тихо, за да не привлича мъжкото внимание. Или пък не очаквайте свенливата си нежна половинка изведнъж да се превърне в душата на компанията само защото всичките ви предишни гаджета са били такива.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X