Напишете дума/думи за търсене

Странни въпроси, с които ще прецените всеки на секундата

Преди време „дълбоките дискусии“ станаха много популярни. В общи линии, това е нещо като философски разговор между приятели. Днес обаче дълбоките дискусии се превърнаха в напълно нов начин на общуване, който помага на хората да се опознават по-добре.

Mila.bg ви предлага 9 интересни въпроса, които ще ви разкрият доста за отсрещния, ако си позволи да бъде въвлечен в дискусия. Тези питания изискват подробни отговори, така че отговорите „да“ и „не“ не работят. И все пак, няма правилни отговори.

Добре е обаче да не задавате тези въпроси на човек, от когото се страхувате да бъдете разочаровани.

1. Бихте ли отворили плик, в който се намира датата на смъртта ви? С отговора на този въпрос бихте могли да разберете нивото на фатализъм на събеседника си и неговото отношение към живота като цяло.

2. Бихте ли се сприятелили със себе си? С този въпрос може да разберете самочувствието на човека, неговите силни и слаби страни и колко интересни са те.

3. Ако над главите на хората имаше измервателна скала, какво бихте искали да мери тази скала? Статутът им в обществото, тяхното ниво на щастие, тяхното богатство? С отговора на този въпрос ще може да разберете ценностите и приоритетите на отсрещния.

4. Какво правите по различен начин от другите хора? С това питане може разберете самочувствието на човека отсреща, неговото чувство за хумор, нивото на лудост у него и колко уникална е личността му.

5. Ако партньорът ви не знае, че сте му изневерили, бихте ли му признали това? Отговорът посочва моралните стандарти на събеседника и неговото отношение към околните.

6. Имате ли някога усещането, един и същи ден се повтаря 100 пъти? С отговора на този въпрос може да разберете как човек живее живота си и дали животът му е смислен за него или не.

7. Ако жените и мъжете живееха на 2 различни планети, какво ще се случи с двете с тези планети? Тук може да разберете дали този човек е склонен към стереотипно мислене или е логичен.

8. Ако извършите престъпление, за да нахраните гладното си дете, вие сте лош човек или сте извършили престъплението по необходимост? Отново това ще покаже моралните стандарти на човека и неговото отношение към семейството му.

9. Ако щастието беше пари, каква би била вашата работа? С този въпрос разбирате надеждите и мечтите на човека, както и какво липсва в живота му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X