Напишете дума/думи за търсене

Тази проста 17-секундна техника прояснява мислите от раз

Според големия мистик и писател Дийпак Чопра на ден през ума ни преминават около 50 000 мисли. А на следващия ден 49 990 от тях се повтарят, пишат нашите приятели от "Спиралата".

Какво представляват мислите ни? Нашите мисли отразяват съдържанието на нашия ум. И ако за известно време решите да наблюдавате своите мисли, ще откриете, че те имат една и съща вибрационна структура или казано с други думи, всяка мисъл привлича към себе си подобна като вибрация мисъл. По този начин мислите се навързват една след друга като верижка от вибрации с подобна честота. Нашите мисли чрез своите вибрации сътворяват света около нас. Начинът, по който живеем, нещата, които ни се случват, взаимоотношенията в живота ни са производни на нашите мисли и техен продукт.

Всички ние многократно сме изпадали в състояние, в което още от сутринта се събуждаме с вдъхновяваща и прекрасна мислъл или в трепетно очакване. И тогава като че ли всичко в този ден се подрежда като с магическа пръчица и ни се случват от хубави, по-хубави неща и всичко се подрежда с особена лекота и точно по начина, по който на нас ни харесва. Но има и моменти, в които нещата тръгват по точно обратния път. Сякаш се въртим в омъгьосан кръг и дори когато осъзнаваме, че не харесваме мислите си, не знаем как да променим посоката. Ето решението:

…17 секунди.

Ако задържите една приятна мисъл 17 секунди в ума си, друга мисъл със същата позитивна честота ще се присъедини към нея. След още 17 секунди Законът за Привличането ще доведе към тях нова, още по-красива мисъл. Всъщност необходимо е усилие само първите 17 секунди. Защото веднага след това Законът на Вселената се активира и той започва да върши останалото. С всеки 17 секунди става все по-лесно и все по-забавно. И най-дългият път започва с първата крачка, но често не знаем коя е тя. Ето я първата крачкa - 17 секунди - започни от тях и виж как ще се промени един твой ден. После още един. После още един. Не си постaвяй за цел да промениш живота си. Постави си за цел да промениш един свой ден и започни с първите 17 секунди. И така миг по миг ще откриеш, че си способен да твориш своята нова, харесвана от теб реалност.

Позабавлявайте се с това знание. Експериментирайте с него. Изследвайте го! Започнете още сега. Затворете очи. Отпуснете се. Усмихнете се. Изберете съзнателно приятна за вас мисъл и я задръжте в ума си 17 секунди...

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X