Напишете дума/думи за търсене

Песто от макадамия и рукола

8 порции

10 мин

необходими продукти:
1/2 връзка рукола
1 ч.ч. печена макадамия
1 ч.ч. магданоз на ситно
100 г настърган пармезан
2 счукани скилидки чесън
1 малка червена люта чушка без семките на ситно
1/4 ч.ч. зехтин

начин на приготвяне: 

1 Сложете руколата, макадамията, магданоза, пармезана, чесъна, лютата чушка, щипка сол и черен пипер в блендера. Пулсирайте, докато се смесят добре.
2 Без да спирате уреда, бавно добавете зехтина. Овкусете със сол и черен пипер. Сервирайте със зеленчуци или сирене.

За още вкусни предложения, практични съвети, срещи с кулинарни блогъри и интервюта със специалисти по здравословно хранене търсете списание "Рецепти за здраве"

В новия ни брой ще намерите неустоими идеи, с които ще впечатлите и най-капризния чревоугодник. Ще научите какви са френските правила за здравословно хранене, ще разберете всичко за шоколада. Ще ви споделим най-примамливите рецепти за най-лесните и вкусни домашни бисквитки, с които ще зарадвате и малки, и големи. Ще ви поканим в азиатските кулинарни дебри благодарение на виетнамската кухня, ще ви запознаем с полезността на бахара и с меню, подходящо за хора, страдащи от хроничен панкреатит. Ще ви подшушнем как се прави салам он маслини и сушени домати. Предлагаме ви шест рецепти брауни. Традиционно сме помислили за вегетарианците и за тези от вас, които предпочитат нисковъглехидратното хранене.
Тук са и вкуснотиите от специалната ни рубрика „В кухнята на баба“.
От страниците ни ще стане ясно какви ястия, приготвени от свинско месо, консумират по света.
Наш специален гост е Здравка от блога „Черпак с мерак“, която ни въвежда в тайнствата на автентични родопски рецепти. В новата ни рубрика „Имаме гости“ всеки брой ще ви предлагаме лесни и бързи менюта за вечеря или обяд.
В броя ще откриете идеи за смутита, детско меню, впечатляващи основни гозби.
От проф. Христо Мермерски ще научите коя е лечебната смес при безплодие. А рецептите, които не бива да пропускате, са над 100!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X