Напишете дума/думи за търсене

Супернеща, които жените обичат да правят сами

Не е тайна, че понякога всички обичаме да прекарваме известно време напълно сами - без родители, деца или половинки, използвайки го за всичко, което ни роди въображението. В крайна сметка, всеки има нужда от поне 20 свои минути, през които никой не ги дърпа за ръкава и не ги пита какво има за вечеря.

Кои са нещата, които тайфуните с нежни имена обичат да правят единствено и само в собствената си компания?

1. Хапват до насита
Признайте, дами, има моменти, когато се подавате на порива да изядете цял шоколад, без да се налага да чупите парченца за вечно гладните си деца и за съпруга чревоугодник.

2. Гледат глупави телевизионни предавания
Има предавания, за които едва ли ще чуете някоя жена да се хвали, че следи с интерес. И въпреки това от време на време пуска по един поглед към поредния „дамски“ сериал. Децата не се интересуват от тях, а мъжете имат склонността да се подиграват с половинките си, че гледат телевизионни „боклуци“.

3. Слушат музика, пеят и танцуват
Когато са сами вкъщи, доста дами усилват уредбата на макс, пускат любимото си парче на Бионсе или Стиви Уондър и танцуват по чорапи в хола като пощурели.

4. Взимат протяжно дълга вана
Представете си вана с мехурчета, хидратираща маска за лице и релаксираща музика. Никой не ви притеснява без причина и не ви досажда с претенции за ползване на банята. Просто чудно, нали?

5. Четат книги, които не са имали време да прочетат
Коя от нас ще откаже да се наслади на момента, в който изтрива сантиметрите прах от любимия си роман, потъва в дивана и най-накрая дочита тоя литературен шедьовър? Единственото условие е да не заспим бързо, след като сме приспали цялата къща.

6. Пазарувате, без да се налага да бързате или да внимавате за децата
Една екскурзия до търговския център сама, без партньора си и децата, е като бягство от затвора за много жени. В мола те се чувстват напълно безгрижни. Могат да избират и да пробват дрехи толкова дълго, колкото искат, без постоянно да проверяват часовника си и без да бързат, пришпорвани от безкрайни въздишки, стонове и вопли.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X