Напишете дума/думи за търсене

9 неща, които никой не ни е казал за секса

Стане ли дума за секс, всички сме големи многознайковци. От толкова отличници по теория да се не начудиш защо понякога креватът вие от болка заради цялата плътска нескопосаност, която се разиграва върху него.

Кои са тайните на интимните ласки, за които рядко някой отваря дума?

1. Сексът невинаги е секси. Понякога е тъжен, понякога е ядосан, а понякога е смущаващ. Сексът идва с различни вкусове, а „пикантният порносекс“ е по-рядко присъства в менюто. Не знам за вас, но на мен повече ми допада разхвърляният секс, отколкото перфектно изпълнения порносекс със странни чупки в кръста, които след време може да доведат я до лубмаго, я до радикулит. Да пази Господ!
Лесно е да подражаваме на това, което сме виждали по телевизията. Истинското предизвикателство обаче идва от това да направиш секса интимен, в личен и уникален за теб и партньора ти.

2. Понякога ще се почувствате претоварени от емоция и ще ви се ще да поревете по време на секс. Спокойно, не сте луди. Просто в тялото ви има пенис. На всички ни се е случвало.

3. Има определени сексуални преживявания, които оставят гаден отпечатък, и които понякога ни жигосват трайно. Е, или поне докато не спим с някой друг. Най-ефикасното лекарство за лошо сексуално изживяване е добрият оргазъм. Не унивайте, той ще ви намери отново.

4. Хората невинаги стават по-интересни, когато останат голи. Няма как с магическа пръчка да им поникнат плочки на корема или да напращят гърди като на „Грешната Мадона с големите бомби” - онази прословута картина от сериала „Ало, ало”. Повече разбират своите телесни недостатъци и това, че когато сме без дрехи, може би сме най-лошата версия на себе си.

5. Повече хора биха искали да правят секс с вас, отколкото може да си представите. Че на кого не му е любопитно как изглеждате без тоновете одежди.

6. Макар че понякога може и да ви се струва добра идея да си вземете почивка от секса, не прекалявайте с телесната ваканция. В противен случай рискувате да се ужасите от секса. Мисълта да изпитате подобна интимност с някого, може да се окаже внезапно напълно смразяваща костите. И нищо чудно умът да ви изневери и да не успеете да си спомните как точно някога сте го правили.

7. Сексът е причината да хванете такси и да потропате на вратата на любовника си в 4 сутринта. Сексът е причината да купите онези дънки за 150 лева. Сексът е причината, поради която си поръчвате салата вместо пържени картофи в ресторанта. Сексът е причината все още да се срещате с настоящия си партньор, въпреки че знаете, че никога няма да го обикнете. Ето в това се крие разликата между секса и любовта. Сексът вади неща на показ, които би трябвало да са мъртви отдавна. Любовта, от друга страна, убива всичко бързо. Простете цинизма ми, но това все пак е рубрика за секс, нали?

8. Възможно е да правите наистина добър секс с някого, да го харесвате наистина, да си прекарвате чудесно с него и в минутите след оргазма, но въпреки това да не искате да имате връзка с него.

9. Човекът, с когото сте загубили девствеността си, няма винаги да означава нещо за вас. И това е абсолютно нормално. Той наистина няма значение. Неговата единствена задача е била да ви помогне да се отървете от целомъдрието си, а след това да ви пожелаят попътен сексуален вятър.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X