Напишете дума/думи за търсене

Интимните грешки на зодиите - първа част

Интимността поставя всеки човек в състояние на огромна уязвимост, но с любов и доверие човек може да се отърве от най-дълбоките си тревоги и неприятности. Каква интимност подклажда страховете и как да се справите със съмненията, които имате, когато сте във връзка.

1. Овен
Вие сте решени да правите нещата по свой начин. Тази искра на суверенитет във вас е силна и се страхувате да не я загубите, когато сте в романтични отношения. Тъй като може да се грижите сами за себе си чудесно, може да пропуснете да уведомите другия за нуждата ви от него. Практикувайте даване и вземане във връзката. Това е ключът към поддържането на вашата независимост и ангажирането ви с другия. Освен това внимавайте да не изисквате твърде много от партньора си особено в началото на любовта ви.

2. Телец
Когато се отдадете на някого, това е завинаги.
Ето защо отделяте време за избора на подходящия човек. Веднъж намерили го обаче, вие не искате да пипате нищо във връзката си и се противопоставяте упорито на промяната. Страхът от напускане на комфортната ви зона е вашата най-голяма бариера пред интимността - състояние. Трябва да се повярвате, че промяната е за добро и да я прегърнете с отворени обятия, за да може любовта да процъфти.

3. Близнаци
Обичате да прехвърчате от цвят на цвят. Не се задържате дълго на едно място, за да пуснете любовни корени.
Страхът да не ви е скучно или да бъдете ограничени ви държи на повърхността във връзката. Никога не инвестирате достатъчно от себе си, за да се почувствате ангажирани с дадени отношения. Съществува онзи таен страх, че партньорът ви може да открие „тъмния близнак“, който се опитвате толкова силно да скриете. И все пак пускането на някого в душата и в сърцето ви ще донесе блясъка на любовта, което води до истинска интимност.

4. Рак
Страхувате се да изложите на показ емоциите си. Веднъж показани, вие сте в ръцете на милостта на любимия човек. Понеже се чувствате по-удобно да се грижите за другите, отколкото да получавате обичливи грижи, готовността ви да се разпаднете, да плачете или да сте уязвими всъщност е добра за вас. И вашето желание да се разкриете като душевност прави интимността с любимия много по-награждаваща.

5. Лъв
Трудно отстъпвате контрола. Вашето желание да бъдете начело може да държи другите на разстояние. Тъй като изглеждате толкова способни за ръководната длъжност във връзката, те може да ви оставят да дирижирате шоуто. Не падайте в жертва на този капан. Споделяйте властта си по равно, в една връзка това е ключът към интимността. Когато попаднете в области, в които не сте толкова компетентни, споделете без срам това на човека до себе си. Вашият сприхав нрав също може да отблъсне околните, затова се научете на търпение.

към втора част

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X