Напишете дума/думи за търсене

Тези 4 неща пречат на трайната и успешна връзка

Когато става въпрос за любов, всеки има какво да каже.
Но има някои митове за връзки и погрешни схващания, които определено трябва да пренебрегнем, за да сме щастливи в романтичните си отношения.
Ако искате да намерите трайна любов, игнорирайте тези клишета.

Мит 1 - Противоположностите привличат
Ако сте интроверт, защо бихте избрали партньор, който е душата на купона и винаги иска да бъде в светлината на прожекторите? Или ако предпочитате разходки в природата, защо бихте излизали с някого, който предпочита да се скита из моловете?
Търсенето на някого, който предпочитанията и начина на живот са на 180 градуса, противоположни на вашите, е рецепта за бедствие. Противоположностите провалят връзката.

Мит 2 - Любов от пръв поглед
Или т.нар. „холивудски синдром“. Не казваме, че любовта от пръв поглед не може да доведе до трайна и здрава връзка. Вярваме в химията и всички аларми, които започват да звънят, когато сме привлечени от някого. Въпреки това е добре да слушаме какво казва вътрешният ни глас.

Мит 3 - Сексът до третата среща е новото нормално
В днешно време е трудно да се разбере какво е очакването, свързано със секса. Някои го очакват още на първата среща; други смятат, че трябва да изчакат до третата среща, за да се разголят физически. Истината е, че няма такова нещо като определена времева линия за първия сексуален акт между нови партньори.
Това е ваше собствено решение въз основа на това, което усещате, че е правилно за вас.

Мит 4 - Ходете на срещи веднага след раздяла
Всеки романтичен неуспех е възможност за завръщане в любовния свят, което ще промени живота ви. Но това може да се случи само ако си позволите да останете сами, за да разберете кой сте, какво предлагате в една връзка и какво наистина искате в интимен план.

Когато става въпрос за връзки и любов, няма смисъл да се втурвате през глава или да насилвате ситуацията. Ако не е писано да бъде, просто го приемете. Имайте вяра в себе си и най-важното вярвайте, че някой, който е подходящ за вас, ви чака на някой ъгъл.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X