Напишете дума/думи за търсене

11 модни тренда, които класните дами избягват

Не всяка модна тенденция е красива, нито пък е вечна. Отдавна схващането, че луксът е символ на богатството е демоде. Твърде пищните одежди отдавна не са фешън.  

Представяме ви антитрендовете, които богатите хора предпочитат да избягват.

1. Обувки от лакирана кожа
Лачените чепици се носят само при много специални случаи. В ежедневието те изглеждат неподходящи. Ако искате да носите такива обувки в офиса, уверете се, че те са семпли и класически модел. Богатите жени често носят велурени обувки в днешно време.

2. Копринени шалове
Копринените шалове не са добри за ежедневно носене и когато се комбинират с бижута, те изглеждат нелепо. Въпреки това на тях може да им бъде даден втори живот, ако увиете дръжката на чанта с плътен цвят.

3. Големи часовници
Големите часовници на малки китки изглеждат неестествено и привличат ненужно внимание. Колкото по-просто изглежда часовникът, толкова по-скъп е той.

4. Едноцветен външен вид
Заможните хора нямат навика да носят само един цвят. Тоалетът, който комбинира 1-3 различни цвята, които вървят добре заедно, е много по-добър от известния „монохромен тип”.

5. Дамски якета
Въпреки тенденцията да носи дрехи с големи размери, съвременната жена трябва да облича пухено яке само ако отива на ски курорт. Във всяка друга ситуация тя трябва да носи класическо топло палто, за да подчертае тялото си.

6. Големи бижута върху пуловер
Забравете за плътни гердани и колиета върху връхната си дреха. По-добре изберете ненатруфена, тънка верижка, ако искате да има декоративен елемент във външния ви вид.

7. Дънки с кристали
През 2000-те години дънките с всякакви детайли бяха доста популярни, но днес това е антитенденция.

8. Дантелено бельо
Дантеленото бельо не е най-практичният вариант - трудно е да се комбинира с дрехи и такива сутиени не изглеждат добре под тениски или спортни дрехи. Всъщност този вид бельо често изглежда евтино. Жените в днешно време подкрепят екологичните движения и избират по-удобни модели, изработени от естествени материи, без излишни накачалки по тях.

9. Деним от главата до петите
Носенето само на деним не е най-добрата идея, без значение какъв е цветът. Дори и да решите да носите дрехи от този материал, горната и долната част трябва да имат различни нюанси.

10. Шалчета върху поло
Полото с плътен цвят изглежда малко самотно и моли за декорация, но шалът не е най-добрият избор. Той създава илюзията за множество слоеве, така че най-добрият ви залог са дългите верижки.

11. Лятно яке с къси ръкави
Този тип яке изглежда добре на много малко хора, тъй като често нарушава пропорциите на тялото. В топло време е по-добре да носите тънко яке с дълги ръкави от лен или памук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X