Напишете дума/думи за търсене

Йога за лице подмладява по-добре от скъпи процедури

Знаем колко е важно да упражняваме тялото си. Спортът ни прави по-здрави, щастливи и красиви. Никой обаче не говори за 57-те мускула в лицето и шията, които също имат нужда от упражнения, за да бъде лицето ни красиво и стегнато.

Ползите за кожата от упражненията за лице са много, а положителните резултати са доказани от науката. При редовното им, правилно практикуване лицето е стегнато, тенът се избистря и стареенето на кожата се забавя. С помощта на специализирана апаратура експерти доказват, че кожата на практикуващите се подмладява с години! Такъв експеримент е направен от двама лекари- близнаци и излъчен по британската телевизия BBC. Резултатите са смайващи – кожата на близнака, подложил се на скъпа процедура, се състарява с две години, докато неговият еднояйчен брат се подмладява с 1 благодарение на 20 седмици ежедневна йога за лице.

Анна Гълъбова, формулатор на козметични продукти с дългогодишен опит в сферата на естествената красота, с радост и хъс помага на дамите да заменят инжекциите със забавни физиономии! Тя практикува йога за лице от години, а сега добива сертификация като учител по метода на Даниел Колинс, най-добрата специалистка по йога за лице в света. Анна вярва, че истинското е красиво, и че естествената красота се поддържа с три неща – упражнения за лице, самомасаж и висококачествена, естествена козметика.

“Вярвам, че вместо да се абонираме за инжекции и да парализираме лицевите си мускули, можем да подходим холистично към красотата. Достатъчно е да отделяме по 10-15 минути на ден, за да изглеждаме добре, да се чувстваме млади и красиви и, най-важно, да поддържаме духа си,” казва Анна. Според нея йогата за лице носи ползи също за настроението и психичното здраве!

Упражненията за лице адресират основните причини за стареенето на кожата – отпускането на мускулите, натрупването на токсини, нарушеното кръвообращение и загубата на колаген и еластин. Те подмладяват кожата и действат превантивно, забавяйки стареенето.

Скоро на страницата на mila.bg във Facebook Анна ще разкаже за йогата за лице и ще покаже упражнения за стегната, млада кожа наживо! Харесайте нашата страница, за да научите кога ще бъде вашият първи и напълно безплатен час по йога за лице с инструктор Анна Гълъбова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X