Напишете дума/думи за търсене

Йога за лице - как да се подмладим за няколко седмици: безплатен урок днес!

Знаете ли какво е йога за лице? И че може да я практикувате навсякъде, по всяко време, а резултатите са по-положителни от това, което може да ви дадат някои скъпи естетични процедури. Такъв експеримент е направен от двама лекари близнаци и излъчен по британската телевизия BBC преди няколко години. Единият брат се подлага на скъпа процедура, а другият започва да практикува йога за лице. Кожата на мъжа, който прави йога, след 20 седмици изглежда по-млада и по-здрава от тази на брат му. 

Днес ви предлагаме уникалната възможност да научите основните упражнения в йогата за лице напълно безплатно.

Анна Гълъбова, формулатор на козметични продукти с дългогодишен опит в сферата на естествената красота, която от години помага на дамите да си спестят инжекциите, ще ви покаже на живо кои са движенията, с които лицето ви може да бъде по-красиво само след няколко седмици. Анна практикува йога за лице от години, а сега добива сертификация като учител по метода на Даниел Колинс, най-добрата специалистка по йога за лице в света. Анна вярва, че истинското е красиво, и че естествената красота се поддържа с три неща – упражнения за лице, самомасаж и висококачествена, естествена козметика.

Упражненията за лице адресират основните причини за стареенето на кожата – отпускането на мускулите, натрупването на токсини, нарушеното кръвообращение и загубата на колаген и еластин. Те подмладяват кожата и действат превантивно, забавяйки стареенето.

Заповядайте днес в 17 часа на нашата страница във Facebook и се включете в безплатния урок на живо, който Анна е подготвила само за читателите на mila.bg. Ще имате възможност да й задавате въпроси през цялото време на живото включване. Поканете и приятелки, защото красотата трябва да се споделя! 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X