Напишете дума/думи за търсене

Най-голямата женска глупост

Най-голямата глупост, която една жена може да направи, е да даде втори шанс на мъж. Кому е нужно? Повтаряте ли всички игрички и дивотии от първия път, но тази път са по-брутални и в по-бърз режим? Твърде вероятно.

И изобщо да не ви минава през ума да вярвате, че той иска да се промени, да стане различен, да бъде по-истински в отношенията ви.

Защо да не трябва да се дава втори шанс?

В началото на отношенията мъжът се държи така, както жената иска. С две думи, това е блажената фаза на „меден месец“. След като той отмине, мъжът се държи с жената така, както заслужава... според него. Ако тя му позволи да й вдигне ръка и не си тръгна веднага, мъжкото подсъзнание диктува: „Може да я малтретираш безнаказано“, „Ако аз не работя и тя ни издържа, винаги ще бъде така. Защо да се напрягам да си търся работа? ”

Защо не работи вторият шанс?

Факт е, че почти всички мъже знаят как да се държат с половинката си. И периодът, когато тя иска да си тръгне от връзката им или директно го напусне, такъв мъж става мек като памук. Той играе „добрия съпруг“ и „добрия татко“. Презентира демо версия на бъдещия ви общ живот, твърдейки, че се е променил, молейки ви да се върнете. Човек не трябва да има илюзии, че е възможно даден индивид да се промени за 2 седмици. Най-простите промени в личността настъпват поне 66 дни по-късно, а навикът се формира за 21 дни. Мъжът просто не може да се промени за толкова кратко време, но може да си сложи маска.
Ако сте готови да му дадете втори шанс, накарайте го да ходите заедно на семейна терапия, или му дайте време да покаже, че е различен и това е поне шест месеца. Само тогава може да повярвате и да „сключите договор” за общото си бъдеще.

Как завършва играта на втория шанс?

Винаги завършва с отмъщение или изнудване на мъжете. Ако е заплашил да се самоубие, в случай че тя го напусне и е видял ужаса в нейните очи, той би го експлоатирал за неопределено време. А мъжът, който е молил любимата си на колене да се върне при него, винаги ще намери начин да реагира с грубост и омраза, каквито не са съществували преди, защото си е позволил да се унизи пред нея.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X