Напишете дума/думи за търсене

Какво казва за теб любимото ти цвете

Забелязали ли сте, че с годините любимите ни цветя се променят? Всъщност цветята са си еднакви, но понеже ние се променяме, се променят и предпочитанията ни към тях.
Ето какво говорят за нас различните цветя.

Карамфил
Любителите на карамфили са практични хора, които предпочитат семплите удоволствия от живота и странят от претенциозните. Те ще ви дадат прекрасен съвет, ако поискате. Допада им да учат философия и чужди езици. Техният избор на стил е класически и фин.

Хризантема
Това са любимите цветя оптимистите. На хората, които имат кръшен смях и обикновено разказват най-яките вицове. Те са надеждни и трудолюбиви, поставят семейството и приятелите си на първо място. Техният избор на стил е смесица от модерно и класическо с предпочитание към смели шарки и разнообразие от цветове.

Жълт нарцис
Нарцисите са за хора, които са артистични и спокойни. Организационните им умения са завидни и винаги се стремят към високи постижения. Техният избор на стил е традиционен, но са склонни да предпочитат пастелни цветове.

Маргаритки
Хората, които предпочитат маргаритката, имат слънчева нагласа към света, страхотно чувство за хумор и оптимистичен поглед върху живота. Тези приятелски настроени хора обичат да прекарват време навън, наслаждавайки се на природата. Техните предпочитания за стил са класически и са склонни към флорални мотиви и естествени материали.

Незабравки
Ако това е вашето любимо цвете, вероятно вие често изпитвате носталгия към миналото. Освен това сте стилен човек с вкус към красивото. „Живее се само веднъж“ е вашето мото, тъй като не искате да съжалявате, когато се обърнете назад. Вашият избор на стил е романтичен, а геометричните модели ви привличат погледа.

Гардения
Това е любимо цвете на приключенски и романтично настроените хора, които са склонни да мечтаят за пътешествия на далечни места. Модният им избор включва ярки цветове, азиатски дизайн и меки романтични елементи.

Хортензия
Хортензията е цветето на чувствителните хора със силно изразена емоционална страна, която те не се страхуват да покажат. Те са деликатни и ценят справедливостта. Монохроматичният избор на стил е обичан от тях.

Ирис
Ирисът е цвете, предпочитано от медитативните и духовни личности. Те са мечтатели и творчески мислители с активно въображение. Лесно се отегчават от рутината и твърде обикновените хора и отношения. Техният избор на стил е прост и класически, с няколко причудливи елемента понякога, които заемат централно място във визията им.

Люляк
Хората, които предпочитат люляка, са жизнени, носталгични и романтични по сърце. Те имат приятно чувство за хумор и са склонни да украсяват дома си с антики, които напомнят за минали епохи. Техният стил е романтичен и уникален.

Лилия
Лилиите са любими на добродушните, които обичат да помагат на други хора. Те са независими, достойни и уважавани от своите връстници. Имат усет към модата, особено в частта с обувките.

Момина сълза
Хората, които я обичат, са щастливи и смирени, безкористни и често поставят другите пред себе си. Що се отнася до предпочитанията им за стил, те са към минимализма.

Магнолия
Магнолиите са любими на силните и влиятелни хора. Те искат най-доброто от живота и никога не се примиряват с второто най-добро. Техният стил е традиционен, но все пак смел.

Орхидея
Подобно на самото цвете, хората, които обичат орхидеите, са мистериозни и екзотични, с малка група доверени приятели. Те са на върха в модния си избор - смели и секси.

Божур
Това цвете е за грижовни хора със златни сърца, които са обичани в обкръжението им. Те имат усмихнати лица и знаят как да слушат. Техният стил е женствен и класически.

Мак
Макът върви ръка за ръка с причудливите личности. Тези жизнени и нетрадиционни души живеят, за да изживяват нови неща. Те са ентусиазирани, откровени и интелигентни. Техният избор на стил е класически и колоритен, като в същото време е кинематографичен и смел.

Роза
Това е любимото цвете на перфекционистите, които може да са понякога старомодни, но обичат приключенията и пътуванията. Те харесват да учат за други култури и традиции. Техният избор на стил е класически и романтичен.

Лале
Лалетата са за сладките и чувствителните, както и за тези, които имат променлив социален кръг в зависимост от настоящото им настроение и интереси. Те са леки характери, адаптивни за промяна са и се наслаждават на разнообразието в храната и модата. Техният избор на стил е жизнен и стилен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X