Напишете дума/думи за търсене

Защо по-възрастните жени са най-добрите партньори според мъжете

Имам приятел, който допреди две години се срещаше само и единствено с доста по-млади от него жени. И сигурно така щеше да продължи до края на дните си, ако на пътя му не се беше изпречила дама с 12 години по-възрастна от него.

В началото имаше задръжки да излиза с нея, макар че му беше свърхпредизвикателно любопитно общуването с нея, но накрая се предаде. По настоящем те не са заедно, но той и до ден днешен продължава да благоговее пред спомена си за тяхното време и за нейната божественост заради тези пет неща.

По-възрастните нямат нелепи очаквания

40-годишната жена не иска да играе игрички и да си измисля живот. Тя няма лукса да разпилява енергия и желания. Тя е наясно с това кое иска и как да го получи.

Не е нужно мъжете да се правят на това, на което не са

По-възрастните жени не се интересуват от умствената ви проницателност. Те оценяват много добре какъв е мъжът срещу тях, независимо дали говорим за интелектуалност или физическа издръжливост.

Те са страхотни танцьори

С тях едва ли ще ходите всяка седмица на дискотека, но със сигурност ще ви скрият шапката, когато се озоват на дансинга. Те могат да ви преведат през света на рока, хаус музиката и рапа.

Могат да ви зарадват с истории за динозаври

Какъв по-добър начин да заспиш от една приказка за древни времена и твари. Всички знаем, че след екшън филм се спи трудно, но след добра история не се налага да броим една, две, три овце.

По-възрастните жени са гледали повече порно

Този аспект не може да бъде подминат. Знаете ли, че едно време в порнофилмите е имало сюжетни линии? Класиките в този жанр не бяха само 5-минутни сегменти с нелепи близки кадри, в която някаква „случайна“ жена влиза в стая и изведнъж е готова за фелацио с непознат.
С две думи, по-възрастните дами са по-обиграни и могат да ви поставят в ролеви игри, давайки най-доброто от тях. Колкото повече са виждали, толкова повече движения знаят. Колкото повече ходове на сексуалната дъска умеят, толкова по-добри любовници станат мъжете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X