Напишете дума/думи за търсене

Ако той е добър човек, ще минава този тест всеки път

Няма начин да не сте искали поне веднъж да сте били наясно с това дали мъжът, с когото започвате да се срещате или сте още във фаза на ухажване, всъщност е добър човек или просто го играе такъв, за да ви свали.

Може да е трудно, когато ви залъгват със сладки жестове и красиви думи, за да определите дали източникът им е искрен или е сериозен играч в любовните дела. Познаването на качествата на добрия мъж може да ви спести много енергия, време и мъка.

Има един лакмус, който трябва да се появи естествено и много рано във всяка здрава връзка.
И това, което се случва, когато се случи, ще ви каже много за това дали обектът ви на желание е добър човек или не.

Ако искате да разберете дали е човекът за вас, той ще премине този тест, без да се замисля. Ако не го направи, това е достатъчна причина да преразгледате връзката си с него.

Какъв е тестът? Кажете му не. Създайте граница. След това изчакайте и вижте как ще отговори. Толкова е просто.

Ако той уважава вашата граница и я приема, без да се опитва да ви подтикне да правите това, което иска, вероятно имате добър човек в ръцете си. Ако той се опита да ви убеди да преминете тази граница или да я размиете малко в неговата посока, независимо дали със сладкодумни или логични аргументи, това е симптом, с който трябва да се съобразите, за да ви е мирна главата в бъдеще.

Вашите зададени граници във връзката могат да бъдат толкова големи или малки, колкото искате. Може да бъде „Няма да те целуна на първата ни среща“ или „Няма да те каня в дома си още на втората седмица.“

Това е нещо, което е важно за вас - нещо, което наистина искате да видите.

Когато сложите своите разсъждения на масата, той трябва да отговори положително на тях и да не насилва хода на връзката.

Неговата работа в този момент е да ви подкрепя в спазването на вашата граница.

Така че, ако вашата граница не е целувка за лека нощ, той не бива да поставя устните си някъде близо до вас: нито до устата, нито върху врата, нито да ви мляска ушите, нищо.
Ако вашата граница е свързана с това да го поканите да влезе, той няма да ви предложи да гледате филм у вас, нито да пуска намеци за взимането му е дома ви...

Ако той е наистина солиден, няма да се приближава отново до границата, докато не му дадете зелена светлина. Дори тогава той ще гарантира, че има вашето съгласие да я премине.

Тук не става въпрос за това, че той те иска, а за това, че той те уважава. Това ще покаже неговата готовност да зачита границите. Тук става въпрос за неговата готовност да постави нещо, което е важно за вас, над неговото незабавно удовлетворение.

Ако един мъж не може да натисне паузата на собствените си щения в името на проявяването на внимание към вашите желания в ранните етапи на отношенията ви, какво мислите, че ще се случи, след като се почувства удобно във връзката ви?

Как мислите, че той ще се отнася към други, по-трудни граници, които може да поставите в бъдеще? Дали ще бъде някой, който ще ви подкрепя в неща, които може да са леко неудобни за него?

Помислете добре върху това. Той ви показва кой е още в началото.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X