Напишете дума/думи за търсене

Двойките, които правят това, остават завинаги във фазата на медения месец

От незапомнени времена хората търсят тайната за вечната любов.

И, както се оказва, отговорът вероятно не е толкова далеч от нашия мироглед и лично пространство.

Семейните терапевти са категорични, че за да остане една двойка по-дълго време във фаза на меден месец, трябва да прави едно-единствено нещо – да излиза по-често на среща.

Оставете децата (ако ги имате) у дома с детегледачка, баба, дядо, приятели и се насладете на времето си заедно все едно ви е за пръв път.

Когато отделите мигове само за себе си и за вашата половинка, ще може да подновите любовта, която изпитвате един към друг, да си напомните един на друг защо сте заедно и колко любов има между вас.

Може да сте наясно колко много се обичате, но понякога е хубаво да имате възможност да се отърсите от ежедневния стрес и неприятности и просто да се съсредоточите върху вас и любимия. Това
не само ви дава шанс да се отпуснете, но и укрепва отношенията ви като двойка.

Всичко се свежда до числото 2, или до тъй нареченото правило 2/2/2.

На всеки две седмици излизайте на среща вечер с партньора си.
На всеки два месеца отивайте на романтичен уикенд само двамата.
На всеки две години си позволявайте ваканция поне за една седмица, отново само двамата.

Има смисъл, нали?

Ако все още сте скептик, просто помислете за това. Това, че вие и вашият любим човек сте заедно от известно време, не означава, че трябва да спрете да излизате на срещи. В началото на връзката ви нещата бяха нови и вълнуващи.

Любовните срещи от време на време може да ви помогнат да си върнете това свежо, вълнуващо усещане.
Понякога просто се нуждаете от това потвърждение, че и двамата сте щастливи заедно и все още много влюбени или дори по-влюбени един в друг, отколкото сте били преди.

Дори по време на трудности във връзките трябва да оставите всичко настрана и да отидете на среща. Напомнете си какво ви е събрало на първо място. Любовта побеждава всичко останало, ако й дадем шанс, така че ако може да си спомните защо сте се влюбили един в друг, тогава ще осъзнаете, че нищо не може да пречупи чувствата ви един към друг.

Това може да отвори съвсем нова посока в отношенията. Ще може лесно да разрешавате трудностите, защото любовта ви надминава всичко останало.

Докато сте заедно в любовта си един към друг като двойка, нищо не може да разруши тази връзка. Понякога просто трябва да правите неща, които подхранват обичта, която изпитвате един към друг. 

Solomoon, или докато меденият месец ни раздели

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X