Напишете дума/думи за търсене

Защо не трябва да хвалим мъжете, които са имали повече секспартньорки?

Сексът е гореща тема във всяка една ера от човешката история.
Няма нищо чудно - забавен е от време на време, вълнуващ е понякога, романтичен по-малко, отколкото ни се иска, и разтърсващ – престъпно рядко. Той може да бъде интимна, създавайки специална, неразривна връзка между двама влюбени, но може да бъде и приключение, което да удовлетвори от нашите желания, нужди, фантазии, перверзии.
Много хора избират да правят секс на първата среща, но на това все още се гледа като на противоречив избор.
Ако решите да правите секс с някого, с когото току-що сте научили имената си, околните може да преценят погрешно вашите намерения и характер, макар че това изобщо не е тяхна работа.
Но хората продължават да си врат носа там, където слънце не влиза. За тези, които са твърде любопитни за интимния живот на познатите си, нека кажа това.

Да, правя секс на първата среща, но това не ме кара да искам връзка по-малко
Търся връзка. Ако почувствам искра с някого и се свържем дълбоко, тогава нека се съблечем и да се загубим един в друг. Освен ако и двамата не се съгласим да поддържаме връзката непринудена, сексът на първата среща не означава, че не може да имаме сериозна и значима връзка. Ранният секс с някого няма да промени начина, по който се чувствам към него.

Да, правя секс на първата среща, но това не означава, че не
заслужавам уважение

За танго са нужни двама, така че ако не загубя уважение към някого след секс на първата среща, и той няма да загуби уважение към мен. Поне ако е сензитивен и достатъчно умен.
Има нещо наистина мощно и притежателно в увереността, която изпитваме към нашата сексуалност. Отказвам да позволя на другите да ме критикуват за това, че съм пълна със страст и прегръщам сексуалната си страна без свян и криеници. Като жена заслужавам да се отнасям със същото ниво на уважение към себе си като всеки мъж, който има сексуални срещи на първата среща.

Да, правя секс на първата среща, но не означава, че съм развълнувана
Това, че решавам да се свържа физически с някого, когато се срещнем за първи път, не ме прави по-малко ценна, значима или ку*ва.
Имам чувства, желания и нужди, както всеки друг човек. Просто избирам да упражня правото си да се отдавам на сексуални преживявания. Дори да спя с някого на първата среща, това не означава, че на следващия ден ще повторя упражнението с друг мъж. Да бъдеш сексуално отворен, не означава да бъдеш неуважителен към себе си.

И това, че правя секс на първата среща, не означава, че ще правя секс с теб
Сексът е вълнуващ, но е и интимен - трябва да има връзка. Това може да бъде всичко - от това да бъдете привлечени от някого и просто да искате да се свържете, да изпитвате силни чувства към някого, с когото искате да имате истинска връзка. Каквато и да е тази връзка за вас, това е ваш личен въпрос. Така че невинаги ще правя секс на първата среща.
Затова не си правете грешни изводи и нямайте нелепи очаквания.
Не ме карайте да се чувствам като „лесна“, защото това не би могло да бъде по-далеч от истината. Да, правя секс на първата среща, но това не означава, че нямам чувства.

Какво носи сексът на първа среща?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X