Напишете дума/думи за търсене

7 женски грешки в леглото

Добрият секс не е само наличие на добър партньор. Вижте кои са основните грешки, които пречат на жените да изпитат истинска наслада в леглото.

Превръщане на секса в битовизъм

При двойките, които са заедно от дълго време, романтичният секс постепенно се заменя от рутинен. Не че партньорите са се наситили един на друг, по-скоро сексът се възприема като част от бита. Разписанието е „вечеря, душ, секс”. Колкото и да е хубаво, омръзва.

Сексуален шантаж

Някои жени често използват секса за изнудване, дори и да не е напълно съзнателно. „Ако не се прибереш навреме / ако не ми купиш обувки / ако не изхвърляш боклука – няма секс.” Помнете, че никой не обича да бъде шантажиран.

Просто секс

Сексът не е само физическо преживяване, а е част от цяла съвкупност от преживявания – приятелство, любов, взаимно разбиране, общи интереси и т.н. Не отделяйте интимната близост от останалите отношения.

Комплекси

Без съмнение никой не е идеален и всеки има недостатъци във външността. Не поставяйте акцента върху тези несъвършенства, докато правите любов иначе няма как да получите и да доставите удоволствие. Още един често срещан комплекс е, че само „развратните“ жени правят определени неща в леглото – а това лишава „благоприличните” от доста приятни усещания.

Излишна бъбривост

Да изкажеш желанията и емоциите си е едно, а съвсем друго – да не млъкваш и да изискваш диалози по време на секс. Едва ли партньорът ви е готов да обсъжда с вас новата ви рокля или проблемите в работата, докато сте в леглото.

Грешен избор

Много жени смятат, че ако мъжът е по-възрастен, е по-опитен. Или ако е млад, е енергичен. Не чертайте предварително фантазии в главата си, за да не се разочаровате.

Нужда „да си като другите”

Много често жените са склонни да правят секс, въпреки липсата на желание, защото „така правят всички”. За да избегнете тази грешка, доверявайте се на интуицията си, а не това, което виждате около себе си.

4 причини жените да правят секс освен удоволствието

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X