Напишете дума/думи за търсене

Какво казва датата на раждане за любовния живот?

Тази паранаука може да разкрие много от най-дълбоките тайни и скрити желания, които ни определят като индивиди. Рождената ни дата може да съдържа толкова много тайни от съществуването ни, за които изобщо не знаем, включително и за любовния ви живот.
Какъв партньор сте, какъв партньор желаете и най-важното в каква връзка искате да бъдете - всичко това може да бъде декодирано с помощта на вашата дата на раждане и номера на любовния ви живот.
Как може да изчислите номера на любовния си живот?
Вземете датата си на раждане и съберете числата, а резултатът, който получавате, е номерът на вашия любовен живот. В случай, че датата ви на раждане е едноцифрено число, тогава номерът на любовния ви живот ще бъде самото то.
Да предположим, че рожденият ви ден е на 26-и. В този случай трябва да съберете 2 + 6 = 8. И така номерът на любовния ви живот е 8.
И ако вашият рожден ден е на 3-то число на който и да е месец, тогава той ще бъде 0 + 3 = 3, така че номерът на вашия любовен живот ще бъде 3.

Номер 1
(Родени на 1, 10, 19 и 28)


Хората, които имат любовен живот номер 1, са склонни да поемат водеща роля по отношение на любовта и връзките. Абсолютно обичате „преследването“, което идва с романтика и любов. Понякога може да бъдете егоцентрични и да се отегчите много лесно. Жадувате за много вълнение и приключения, за да се почувствате щастливи и подмладени. Друго чудесно нещо за всеки, който има този номер на любовния живот е, че не се колебае да експериментира.
Склонни сте да имате множество връзки, което понякога може да представлява предизвикателство, когато става въпрос за среща на Единствения. Вие сте сексуално активни и приключенски настроени, знаете как да подарите на партньорите си добро време между чаршафите. Ако не откриете сексуална и интелектуална съвместимост между вас и половинката ви, тогава връзката е обречена.

Номер 2

(Родени на 2, 11, 20 и 29)

В нумерологията числото 2 може да се адаптира към всяка ситуация и да предложи емоционална сигурност на влюбените. Тъй като номерът на любовния ви живот е свързан с Луната, вие имате много емоционален темперамент и грижовен характер. Вие сте изключително затворен човек, който не се отваря толкова лесно към другите и предпочита да отдели време, преди да го направи.
Стабилният домашен живот е важен за вас и винаги се стремите да имате разбиране и здрав разум във връзката си. Обещанията и обетите са свещени за вас и при никакви обстоятелства никога няма да нарушите вашите, нито ще толерирате партньора си да наруши неговите. За вас уважението, привързаността и емоционалната съвместимост са на първо място, а сексуалната страст - на второ.

Номер 3
(Родени на 3, 12, 21 и 30)

Номер 3 са изключително любовни, ентусиазирани и експериментални, особено когато става въпрос за правене на любов. Нуждаете се както от пространство, така и от компания на хората в еднаква степен, за да се чувствате щастливи и доволни. Ако някой се опита да ви ограничи или да ви отсече крилата, ще станете по-неспокойни. Но ако ви бъде дадено достатъчно пространство и свобода да живеете живота си, както искате, ще бъдете най-добрият вид партньор, който съществува.

Сексът има голямо значение за вас и без него се чувствате изгубени и ако е възможно, бихте искали да го практикувате всеки ден. Обичате да експериментирате с него и нямате никакви задръжки и винаги сте готови за нещо ново. Когато влезете в нова връзка или се ожените, в началото може да сте прекалени идеалисти, но след известно време еднообразието може да ви съсипе.

Номер 4
(Родени на 4, 13, 22 и 31)

В нумерологията хората с любовен живот номер 4 са стабилни и надеждни, които понякога могат да се чувстват емоционални и разочаровани, ако са ограничени по някакъв начин. Вие сте много добри в решаването на проблеми и навигирането през трудни ситуации, поради което от вас излиза наистина лоялен и зрял любим. Може да изглеждате малко студени и непристъпни отвън, но имате меко сърце под тази твърда външност.

Влюбването и връзката не са шега за вас и вие приемате тези неща много сериозно. Ако решите да влезете в романтични отношения, ще бъдете много отдадени на тях и няма да се откажете, ако нещата станат предизвикателни. Сексът и романтиката не са от голямо значение за вас и се отдадете на тях най-вече, за да зарадвате партньора си.

Номер 5
(Родени на 5, 14 и 23)

Ако номерът на любовния ви живот е 5, значи сте любопитен, приятелски настроен и приспособим човек, който има изключително чувство за хумор. Отегчавате се много лесно, поради което искате връзката ви да бъде забавна и вълнуваща. Психичното стимулиране е важно и ако не получите достатъчно от него, нещата могат да станат много неинтересни за вас.

Хората с този номер обичат да флиртуват с почти всеки, с когото се сблъскат, и се колебаят, що се отнася до всякакъв вид емоционална ангажираност. Не обичате да бъдете обвързани по никакъв начин и успехът на връзката ви зависи от това дали вашият партньор е в състояние да се помири с тази ваша природа или не.

Номер 6
(Родени на 6, 15 и 24)

Според нумерологията хората с този номер на любовния си живот обикновено мразят раздора и работят за запазване на мира през цялото време. Приоритизирате семейството си, правите всичко възможно да останете отдадени и лоялни към партньора си и винаги се опитвате да поддържате хармония и баланс, където и да отидете. Без мир и стабилност се чувствате изгубени.

Третирате влюбването като изкуство и то не е просто нещо физическо за вас. Обичате да отделяте време и да се наслаждавате на всеки момент от него с половинката си, което ви прави замислен, магнетичен и привлекателен любовник. Ако връзката ви, в която сте инвестирали много време, не се получи, може да се разгневите много.

Номер 7
(Родени на 7, 16 и 25)

Ако номерът на любовния ви живот е 7, значи вие сте човек, който предпочита уединението през повечето време и може да бъде труден за разчитане и разбиране. Вие сте настроени духовно и не проявявате особен интерес към материални неща, което ви прави интелектуален и интересен партньор. Вие имате психическа и интуитивна страна, чиято идея за интимност не прилича на никой друг. Чувствителни и отдадени, вие сте фантастична половинка.

Движите се предимно от емоциите си, отколкото от сетивата си, а това понякога може да ви направи податливи на разбиване на сърцето. Вашите отношения и любовни цели могат понякога да бъдат много нереалистични, поради което се разочаровате, когато не отговарят на вашите възвишени идеали.

Номер 8
(Родени на 8, 17 и 26)

В нумерологията хората с любовен живот номер 8 имат силна степен на отговорност и смелост във всичко светско. Вие сте много практичен и сигурен като човек и точно това предлагате на партньора си - сигурност и стабилност. Когато сте влюбени, сте склонни много често да плувате срещу течението.
Предимно моногамни, вие сте амбициозни до сърцевината си. Въпреки че не сте заети с високи цели, имате нужда от силна и емоционална връзка с този специален за вас човек. Имате вродена сила, амбиция и агресия в себе си и ако партньорът ви няма същите тези качества, сте склонни да се разочаровате и да го пуснете от живота си.

Номер 9
(Родени на 9, 18 и 27)

В нумерологията цифрата 9 е много полезна и ангажирана. Вие сте състрадателно същество, поради което много лесно може да бъдете приети за даденост. Често показвате любовта си, като помагате на партньора си и поемате неговите проблеми и отговорности. Поведението ви е спокойно през повечето време, но ако се задейства, може да изригнете като вулкан.

Вие сте весел с изходяща и екстровертна природа и този магнетизъм привлича хората към вас. Имате много да давате и жадувате за любов и привързаност от близките си. Понякога сте склонни да бъркате секса с истинската привързаност, а това в крайна сметка ви наранява и разочарова много.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X