Напишете дума/думи за търсене

Какво мъжете абсолютно ненавиждат според зодията си

Астрологията твърди, че всеки зодиакален знак има специфични черти и всеки негов представител прави неща, които дразнят другите.

Благодарение на звездите може да откриете и това, което вашият мъж не харесва, въз основа на неговата зодия.

ОВЕН



Този знак е известен с бързото избухване. Овенът не може да понася хора, които се опитват да го задържат на едно място или да го задължат да прави нещо, което не иска. Той е най-агресивният и импулсивен от всички знаци. Мъжът Овен мрази хората, които се оплакват и се самосъжаляват. Ако не искате мъжката ви половинка Овен да се ядосва, не поставяйте пречки на пътя му.

ТЕЛЕЦ




Този мъж не обича да бъде припрян. Той има свои собствени представи за времето. Има притежателен характер и наистина се обижда, когато хората се опитват да грабнат нещо, което му принадлежи. Ще разстроите мъжа си Телец, ако не му обърнете внимание и не попитате за мненията и идеите му.

БЛИЗНАЦИ



Мъжът Близнаци е приятелски настроен и обича да общува. За него комуникацията е ключът и това е начинът, по който той може да ви каже точно как се чувства или мисли. Никога не го прекъсвайте, докато говори. Той може да бъде наранен или дори обиден. Да го помолите да млъкне, ще бъде все едно да му отрежете ръцете. Ако не искате той да ви презира, не го отегчавайте с условия и ограничения.

РАК



Ракът мрази неморалните хора, които не зачитат семейните ценности. Трябва да следите стриктно думите си, когато го критикувате, тъй като мъжете от тази зодия са много сантиментални и дълбоко интуитивни. Те са интровертен знак, спокойни са и ненавиждат всякакъв вид насилие. Освен това са много емоционални и чувствителни. Да, това може да изглежда като „не толкова мъжествена“ черта, но просто бъдете внимателни. Мъжете също се нараняват. А при Раците това е умножено по две.

ЛЪВ



В случая с мъж Лъв става въпрос за его. Може да не го каже открито, но мрази, когато някой го надмине и открадне неговия дял от вниманието. Затова останете на заден план и го оставете да блести. Нека бъде под светлината на прожекторите. Той наистина може да се обиди и да ви мрази отвътре, защото се опитвате да управлявате територията, господстваща от него.

ДЕВА



Девите ненавиждат безпорядъка. Те имат определен начин да направят нещо. Не бъдете арогантни около мъж Дева, той наистина не може да понася прекалено самоуверени хора. Той ще прекара целия си живот, ако е необходимо, за да докаже, че е прав. Просто го оставете и дори не се опитвайте да му посочвате, че го прави неправилно, повтарям НИКОГА НЕ ОПИТАЙТЕ!
       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X