Напишете дума/думи за търсене

3 кармични връзки, които ще излекуват или разбият сърцето ви

Астрологията, субкултурата Ню Ейдж и някои източни религии предполагат, че хората живеят много различни животи.
Размишляват върху това, което сме научили в нашето време на Земята, и какво ще изживеем следващия път. Според тях се опитваме да научим урок, който не сме усвоили в предишен живот.

Когато събитията и хората се появят в нашата вселена, те се чувстват „обречени” да се срещнат с нас, защото пристигат чрез съвпадения и синхроничности, които изглеждат като съдба.

Тези кармични връзки се разделят на три типа, които могат да излекуват сърцето ви или да го разбият на парчета.

1. Връзка със сродна душа

Партньорите обикновено са, но невинаги, романтични партньори. Въпреки че са изправени пред предизвикателства, които се опитват да ги разделят, те са предназначени да бъдат заедно. Те се разбират прекрасно и изпитват любов и щастие. Преподават си уроци, но по хармоничен начин, който ги държи заедно за цял живот.


2. Класическата "кармична" връзка
Обикновено тези хора са любовници, но не е задължително да бъдат. Ако сте имали ужасна връзка с насилник, това може да е и кармична връзка.
Кармичните отношения в повечето случаи са ужасни. Хората са заседнали в нездравословна динамика, като физическо насилие от партньора, алкохолизъм или взаимозависими отношения с нарцисист.
Един човек, когато е насилник, е малко вероятно да се промени.

Единственият урок, който може да се научи, е от страна на жертвата, която има проблеми със собствената стойност. Тя идва да види чрез насилието, че той или тя е много по-достоен човек, отколкото някога са вярвали. Урокът е да пораснеш достатъчно силен, за да си тръгнеш.


Връзката се чувства „кармична“, защото се казва, че е остатък от изучаване на сила и самооценка, които човекът не е постигнал в миналия живот.

Понякога обучението има по-висока цел, така че по-късно жертвата може да вдъхнови други хора. Никой не може да направи това по-добре от някого, който е преживял същите трудни емоции в ситуация, която се чувства невъзможна.

3. Връзка с пламък близнак
Казват, че пламъците близнаци са двама души, образувани от една и съща душа. 

Близнаците могат да бъдат приятел, родител и дете или хора, с които имаме други близки отношения. Двамата души са тясно емоционално ангажирани и поне единият от тях отчаяно иска връзката да работи.
Има два типа връзки с пламъци близнаци. Единият вид служи за пример на други хора, докато другият учи само хората, ангажирани във връзката.

Да речем, че мюсюлманин и еврейка се обичат. Техните религии се сблъскват. Родителите не одобряват. И все пак влюбените се борят за правото си да се оженят и в крайна сметка получават своя щастлив край. Родителите и обществото преосмислят нагласите си, наблюдавайки тези отдадени млади на любовта си. Това е „пример за истинска любов” между пламъци близнаци.

В отношенията между пламъци близнаци, които трябва „да ни дадат урок“, двойката не се оказва заедно. Често ситуацията е много тъжна и тежка за единия, който настоява за отсрочка на раздялата.


Каква е разликата между „пример за истинска любов“ на пламъците близнаци и връзката със сродна душа?
В първия вид обществото е категорично против тези отношения. Помислете за еднополовите бракове. Двойката, постигайки мечтата си за заедност, показва на другите хора, че любовта е по-приобщаваща и експанзивна от консервативните им разбирания.

При любовта на сродните души липсва множество от хора, които да не одобряват връзката. Вместо това обаче пред тях има други перипетии, които трябва да преодолеят заедно.

Каква е разликата между връзката „да ви даде урок“ на пламъците близнаци и кармичната връзка?
Почти няма такава. В първия тип отношения партньорът често е прекалено насилствен и твърде повреден, за да научи нещо или да се промени.
А във втория дори след петнадесет години и няколко терапии, единият партньор ще бие другия, ще се налива с алкохол или вече ще е намерил нова жертва, с която да се гаври.

Кои зодии са пламъци близнаци?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X