Напишете дума/думи за търсене

мазни

;
Какво казват чертите на лицето за нас

Какво казват чертите на лицето за нас

Има връзка между черти на лицето ни и нашите личностни черти. Ако имате малък нос или широко лице, не става въпрос само за генетика. Това също може да предскаже вашето поведение и реакции. 1

Храни, които не бива да даваме на котката

Храни, които не бива да даваме на котката

Котките нямат рецептор за сладко. Също така някои храни са не само безвкусни за тях, но и са много опасни за здравето им. Така че да не си въобразяваме, че сме добри стопани

Кардио на празен стомах: добре ли е за нас?

Кардио на празен стомах: добре ли е за нас?

Ако обикновено бягате на пътечката или в парка сутрин без храна в стомаха, тази статия е за вас. Много хора се чудят дали правенето на гладно на кардио упражнения може да подобри резултатите и да

Не съдържанието на калории, а обработката на храната качва килограми

Не съдържанието на калории, а обработката на храната качва килограми

Лекарите отдавна предупреждават, че различни хранителни добавки са вредни за човешкия организъм. Доказан е ефектът на консерванти и подобрители на изкуствения аромат върху появата на тумори

Здравословни мазнини, които да включим в нашата диета

Здравословни мазнини, които да включим в нашата диета

Днешният диетичен лозунг може да звучи така: "Захар - не, мазнина - да!" Напоследък мазнините са реабилитирани в здравния свят. От години ги обвиняват

Грешки, които допускаме в пролетните диети

Грешки, които допускаме в пролетните диети

Пролетта за много жени е време за диета. Независимо да какъв режим ще се спрете, е необходимо да избягвате основните най-разпространени грешки, които допускат отслабващите

Как лесно да проверим качеството на храната

Как лесно да проверим качеството на храната

Колкото и да се опитваме да се храним здравословно, най-важно е качеството на продуктите, които слагаме на масата. От грамотния избор на храни зависи не само вкуса на ястията, но и здравето

Анасонът – господарят на маринатите и рибата (+рецепта)

Анасонът – господарят на маринатите и рибата (+рецепта)

Анасонът е една от най-старите подправки, появил се първо в Близкия Изток и източните средиземноморски острови. Използван е в Египет още преди 3500 години

Храни, които са вредни за сърцето

Храни, които са вредни за сърцето

Когато става въпрос за здравето на сърцето, всички сме наясно, че здравословното хранене е добро начало, но може да бъде по-сложно, отколкото си мислите

Как да готвим бързо и вкусно в уок (+видео)

Как да готвим бързо и вкусно в уок (+видео)

Уокът е куполовиден тиган, който обикновено се използва за готвене на китайска кухня и стир фрай (бързо пържене). Той изисква по-малко мазнина и разпределя топлината равномерно

X