Напишете дума/думи за търсене

Не обичате да сте отгоре в секса? Тогава прочетете това

Наистина няма правилен или грешен начин да правиш секс. Някои го предпочитат стандартно, други по-разюздано, трети – извънземно.

Каквито и да са вашите предпочитания, най-важното е половият акт да не ви кара да се чувствате несигурни в себе си и да не трябва да правите компромиси със себе си.

Първо, забравете всичко, което сте видели в порнофилмите. Не е задължително да е толкова сложно. Вие не сте циркови акробати, които се сгъват като гевреци, за да задоволят нуждите си.

Макар че някои хора да смятат, че мисионерската позиция не е толкова вълнуваща, може да поспорим. Ако сте отдолу, това ви дава чудесна възможност хем да не се морите физически, хем да свършите, докато вашият партньор се опитва да подобри рекорда за издържливост.

Въпреки това аз като притежател на вагина, предпочитам да съм отгоре, защото това е един от любимите ми начини за достигане на оргазъм.

Когато съм възседнала партньора си, това ми позволява да контролирам дълбочината, скоростта и ритъма на проникване, а като бонус – клиторът ми се трие в корема на мъжа, което само и единствено обогатява вагиналната ми кулминация.

Но ако не сте от жените, които си падат по позата на ездачката, нека ви издам някои тайни, които може да променят нагласата ви.

Не се отпускайте с цялата си тежест

Когато сте отгоре, теглото ви е в пъти по-тежко от това на партньора ви, без значение дали сте 48 кг с мокри дрехи, а той надхвърля 100. Не се отпускайте като Кличко върху Пулев, защото тежестта ви блокира движенията на мъжа под вас, възпирайки най-вече таза му. По-скоро поставете тежестта си върху ръцете или лактите си, позиционирайки ги отстрани на партньора си, а не върху него.

„Асансьорът“

Ако сте отгоре и имате силни ръце, поставете ги под задника на партньора си и внимателно повдигайте дупето му по време на секса. Това действие променя посоката на таза на мъжа и позволява по-дълбоко проникване и по-голяма чувствителност в шийката на матката, което може да доведе до по-интензивни оргазми за жената. Това също работи много добре при тантричната поза яб юм, при която жената е седнала с лице към мъжа в неговия скут, обвила с крака кръста му.

Лесен достъп до ерогенните зони

Когато сте отгоре, може лесно да достигнете до толкова много други чувствителни ерогенни зони, включително зърната и клитора. А когато комбинирате с усещането, носено от пениса във вагината, тази поза може да увеличи десет пъти вашия оргазъм.

Давай, каубойке!

Тази поза може да се случва в два варианта – в единия случай жената е обърната директно към лицето на мъжа, а в другия е с гръб към него. Както стана ясно, тя дава контрол върху скоростта и дълбочината на половия акт, а в допълнение на това получаваме стимулация и на клитора. Освен това независимо от вариациите на тази поза тя е една от най-удачните за кулминация, причинена от Г-точката.

Използване на играчки

Тази поза дава още по-голям достъп на ръцете на партньора до клитора ви. Винаги може да поканите в леглото вибратори, специално проектирани за въздействие върху това вълшебно бутонче от женското тяло.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X