Напишете дума/думи за търсене

Класически секспози в различен вариант

Обадете се в офиса и кажете, че сте болни. Разчистете графика си и хидратирайте тялото си добре, защото няма да напускате спалнята известно количество време. Или поне такъв би бил сценарият на едно изобилно интимно денонощие, ако решите да се захванете с него в делничен ден. Няма нужда да ходите на ръба на някой вулкан, за да усетите вулканичност под таза си. Понякога всичко, което ви трябва, са няколко оргазма, причинени от малко кривване встрани от обичайния ви сексуален репертоар.

КУЧЕШКАТА може да стане доста по-секси, ако мръднете няколко градуса надясно.

Любовен стол

Помолете партньора си да се облегне плътно до облегалката на стола, а вие седнете в скута му с гръб. Движете се нагоре-надолу или използвайте таза си като люлка.

Господарската

Нека той легне по гръб с прибрани към гръдния му кош крака, които да използвате като опора за вашето тяло. Седнете върху него с гръб и се хванете за ръце за по-добър баланс. Звучи малко като циркова акробатика, но в тази поза той ще прониква още по-дълбоко във вас, стимулирайки шийката на матката.

Полувертикално

Излезте от леглото и се нахвърлете на първата мебел, която ви се стори удачна за тази поза. Необременеността от формата на спалнята ще даде възможност на партньора ви да използва още по-свободно ръцете си. Нещо, което със сигурност ще увеличи удоволствието ви с няколко пункта.

ЛЪЖИЦИ е една от по-мързеливите, но доста осезаеми откъм наслада поза.

Усукване

Легнете един срещу друг, сложете си единия крак върху хълбока му и се притиснете плътно към тялото му. Това ще ви донесе още по-голяма интимност, тъй като през цялото време ще имате възможност да наблюдавате реакциите на партньора си.

Черпак

Сгънете се в ембрионална поза, а той нека се притисне колкото се може към вас. Така ще има възможност да гали гърдите ви и едновременно с това да прониква настойчиво.

Табуретка

Легнете върху коленете и приберете ръцете до тялото. Помолете любимия да легне върху вас в същата поза. Този ъгъл на тялото ви му дава директен достъп до Г-точката.

КАУБОЙКАТА е поза, която дава мощен контрол на жената върху собственото й сексуално задоволство.

С поглед към хоризонта

Обърнете му гръб и седнете върху него. Тази вариация позволява дълбока стимулация на Г-точката и ви дава свободата да стимулирате клитора си или да докосвате тестисите му.

Ласо

Вместо да сядате върху него, клекнете. Все едно сте му сложили седлото и сте го яхнали. Така хем той ще се наслаждава на гледката, която му откривате без свян, хем ще имате по-голям контрол върху оргазма си.

Ютия

Легнете върху партньора си, плътно прилепнали тяло върху неговото. Движете се нагоре-надолу, все едно гладите риза. За по-гладък секс, намажете плътта си с масажно олио.

МИСИОНЕРСКАТА изглежда скучна, но може да прави чудеса за кулминацията ни.

Стой далече

Помолете любовника да избере ъгъл, в който пубисът му не се притиска плътно във вашия. Увийте таза му с крака, за да може вие да диктувате ритъма и амплитудата на търкане на вашата срамна кост в неговата. 56 процента от жените достигат оргазъм, използвайки тази техника.

Колянно-лицева

Легнете по гръб и поставете стъпалата си върху гърдите му. Тази позиция не му дава възможност за по-дълбоко проникване, което със сигурност ще е от полза, ако има проблеми с преждевременната му еякулация.

Менгеме

Това си е стандартна мисионерска, но с подемна сила. Обгърнете с краката си врата му. Това ще му позволи по-дълбоко проникване и ще му даде възможност най-накрая да открие Г-точката ви, пък дори и без да иска.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X